Βάζουν υπογραφή με επενδυτή, ακολουθώντας το "μοντέλο Ομόνοιας"

Νέα τάξη πραγμάτων στην Αλκή. Αναλαμβάνει την ομάδα Κύπριος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και η «Αθάνατη» θα μετατραπεί σε εταιρεία. Αυτό αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας Άντης Λόππας σε ραδιοφωνικές του δηλώσης.

Οι δηλώσεις του κ. Λόππα στον Super Sport FM:
«Μπήκαμε σε λεπτομέρειες, η Αλκή θα εξελιχθεί σε εταιρεία αν όλα πάνε καλά. Δεν είναι ξένο μοντέλο για την Κύπρο και θ' ακολουθήσουμε και εμείς τα χνάρια αυτού. Ο στόχος φυσικά είναι η επιστροφή στην πρώτη κατηγορία, αν όλα πάνε καλά και προχωρήσουμε με τον επενδυτή και εξελιχθούμε σε εταιρεία, βάζουμε ως στόχο την άνοδο. Η περσινή από την ημέρα που ανέλαβα, ήταν η πιο αποτυχημένη μας χρονιά. Κάναμε λάθος επιλογές, ο προϋπολογισμός δεν ήταν χαμηλός, όμως κάναμε λάθη στις επιλογές».

«Με τον επενδυτή προσδοκούμε ν' αλλάξουμε επίπεδο, είναι σοβαρός Κύπριος επιχειρηματίας. Δουλεύει περισσότερο στο Ηνωμένο Βασίλειο αντί στην Κύπρο. Βρεθήκαμε 2-3 φορές και ας ελπίσουμε να συμφωνήσουμε. Θέλουμε ν' αλλάξουμε επίπεδο. Ίσως θα είναι μία μικρογραφία του μοντέλου της Ομόνοιας».

«Οι περισσότεροι είναι υπέρ αυτής της υπόθεσης, η Αλκή θα πάει σε καλά χέρια. Εγώ θα είμαι κοντά στην ομάδα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς για πιο πόστο. Δεν θα είμαι πρόεδρος. Παίκτες και προπονητές είναι όλοι πληρωμένοι και οι συνεργάτες το ίδιο. Θα μπούμε σε νέα εποχή».

«Η καλύτερη μου στιγμή ήταν όταν μπήκα σε γήπεδο τέταρτης κατηγορίας και είδα σε αγώνα κυπέλλου 2000 κόσμο της ομάδας μας. Η χειρότερη στιγμή σε αυτά τα έξι χρόνια ήταν το τελευταίο ματς».

«Πιστεύω θα πάμε στο νέο πρωτάθλημα με 18 ομάδες και όχι 20. Θα δουλέψουμε σκληρά για την άνοδο, δηλώσαμε το «Αμμόχωστος» ως έδρα. Θα έχουμε αξιόλογο μπάτζετ όπως το περσινό με καλύτερες όμως επιλογές».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο