''Σωστή η απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων''

Ο Πρόεδρος του Ερμή, Λούκας Φανιέρος, μίλησε στην εκπομπή ''Χωρίς VAR'' της Cablenet και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διακοπή του πρωταθλήματος και στη σχέση του με τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργου Κούμα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

''Σωστή η απόφαση για τη διακοπή των πρωταθλημάτων. Έτυχε η πανδημία. Η Ανόρθωση δεν θα κατακτούσε το πρωτάθλημα 100% αν συνεχιζόταν. Μιλούσαμε σχεδόν όλοι οι πρόεδροι από πριν, μόνο 2-3 προέδροι που δεν συμφωνούσαν με τη διακοπή δεν συμμετείχαν στη συζήτηση, συμφωνήσαμε και πήγαμε στη Γενική Συνέλευση.

Η κυβέρνηση δεν έκανε χατίρι στον Ερμή και στην Ομόνοια. Το θέμα τώρα να... σώσουμε την χώρα μας. Υπάρχουν σοβαρά προβλήματα σε αρκετές χώρες. Πρέπει εμείς να ακολουθούμε την αλλαγή. Διαφωνώ με το άνοιγμα των αεροδρομίων τώρα, αλλά συμφωνώ ότι πρέπει να γίνει.

Μπορεί και να μην ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Μη κακό γίνει κάτι, θα μας κλείσουν ξανά στα σπίτια μας. Ούτε σε 2 μήνες από σήμερα δεν μπορούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο.

Έχω φιλικές σχέσεις με τον Γιώργο Κούμα. Είναι σωστός στις κινήσεις του. Όχι επειδή είναι φίλος μου. Αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο. Πήραμε εμείς οι προέδροι από το ποδόσφαιρο, αλλά δώσαμε κιόλας.

Δεν είμαι εγώ που βάζω όλα τα λεφτά. Δεν είμαι το Α και το Ω. Τα πρώτα 5 χρόνια σπατάλησα αρκετά χρήματα για τον Ερμή, ώστε να μπει στο... σύστημα της Α΄ Κατηγορίας. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ γνωρίζει όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ομάδες.

Κάνει τη δουλειά του ο Σπύρος Νεοφυτίδης, δηλαδή να στηρίζει τους παίκτες, κι εγώ τη δουλειά μου κάνω. Παραφέρθηκε, δεν τον αναγνωρίζουν οι ομάδες.

Χρωστάω του Πάρντο 1500 ευρώ. Θέλει 2 χιλιάδες, του δίνω 1500.

Δεν είναι εύκολο πράγμα να στήσεις παιχνίδι. Όταν μια ομάδα παίρνει πρωτάθλημα και η άλλη είναι αδιάφορη ποια θα κερδίσει; Αυτά τα πράγματα είναι στημένα; Είναι φυσιολογικά. Όταν υπάρχει χρήμα υπάρχει διαφθορά. Οι ποδοσφαιριστές παίζουν, όχι εμείς.

Τι έκανε ο κύριος Παπασταύρου; Τίποτα. Σωστά το έκανε αυτό, πήγε να προστατέψει την ομάδα του. Διάλεξε πρώτα να μιλήσει στα ΜΜΕ και μετά στην Αστυνομία. Πρώτα έπρεπε να πάει στην Αστυνομία.

Μπορεί να είναι χειρότεροι οι ξένοι ρεφ από τους δικούς μας. Εμείς τους ξέρουμε, τους ξένους δεν ξέρουμε τι... φάρα είναι. Να δώσουμε ευκαιρία στους Κύπριους διαιτητές τη νέα σεζόν. Υπάρχουν 10-12 διαιτητής κατηγορίας Ελίτ.

Ο Ηλίας έβαλε καθοριστικά γκολ. Μας ανέβασε στην Α΄ Κατηγορία. Ο Παπαθανασίου θα συνεχίσει στην ομάδα.

Είναι έμπειρος προπονητής ο Νίκος Παναγιώτου. Θέλω να τον έχω 15 χρόνια στον Ερμή, αλλά είναι τα αποτελέσματα. Ο Νίκος απέδειξε ποιος είναι. Πήρε τον Ερμή στην Ευρώπη. Ο Ερμής είναι η ομάδα που του... κάθεται. Ο Ερμής θα παίζει στο "Αμμόχωστος" τη νέα σεζόν''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο