Εκτός τελικού ο Αλεξιάδης, η προσοχή στους δυο τελικούς της Κύπρου

Τα βλέμματα στραμμένα στους δυο τελικούς του στίβου που θα διεκδικήσουν οι Κύπριοι αθλητές μετάλλιο

Απεσταλμένος ΕΑΚ, Πέτρος Πετρή

Προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει μια θέση στον τελικό της δισκοβολίας ο Κωνσταντίνος Αλεξιάδης για το 15ο Ευρωπαϊκό Ολυμπιακό Φεστιβάλ Νέων που διεξάγεται στο Μπακού. Ο νεαρός δισκοβόλος, με ρίψη στα 47.38 έμεινε εκτός τελικού. Ο Αλεξιάδης, είχε αγωνιστεί επίσης και στη σφαιροβολία, που με 16.38 ρίψη, κατέλαβε την 7η θέση.

Η προσοχή πλέον στρέφεται στην 7η αγωνιστική ημέρα και τελευταία των Αγώνων στο Μπακού και συγκεκριμένα στους δυο τελικούς του στίβου που συμμετέχει η κυπριακή αποστολή το Σάββατο 27 Ιουλίου. Η Στυλιάνα Ιωαννίδου μετά την πρωτιά της στον ημιτελικό του άλματος σε ύψος θα κυνηγήσει ένα μετάλλιο στον τελικό στις 09:00, ενώ τη δική του μάχη θα δώσει στον τελικό του τριπλούν ο Γρηγόρης Νικολάου στις 09:15.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας θα διεξαχθεί επίσης και η τελετή λήξης των Αγώνων Νέων στο Κρίσταλ Χαλ η ώρα 20:00 και η αποστολή μας επιστρέφει στην Κύπρο την Κυριακή 28 Ιουλίου το μεσημέρι.

Αξιοσημείωτο, είναι το γεγονός ότι στις κατακτήσεις μεταλλίων σάρωσε η Ρωσία, η οποία μάζεψε συνολικά 57 μετάλλια (25 χρυσά, 13 αργυρά, 19 χάλκινα) και ακολουθεί το Αζερμπαϊζάν με 23 συνολικά μετάλλια (10 χρυσά, 7 αργυρά, 6 χάλκινα).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο