Παρέλλης: "Υπάρχουν πολλοί που δεν πιστεύουν σε μένα"

Ο πρωταθλητής μας στη δισκοβολία Απόστολος Παρέλλης μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς του Τόκιο το 2020, εξέφρασε την αισιοδοξία του, ενώ μίλησε και γι' ατούς που ακόμη δεν πιστεύουν στον ίδιο. 

Οι δηλώσεις του Απόστολου Παρέλλη στο Ράδιο Πρώτο: 

"Είναι περίοδος ξεκούρασης τώρα για μας. Το βλέμμα τώρα είναι στο Τόκιο, αφού είναι ο μεγάλος στόχος, χωρίς να βάζουμε στην άκρη τους αγώνες που έρχονται. Από την αρχή της χρονιάς βλέπαμε μέσω της προετοιμασίας μας ότι θα τα πηγαίναμε καλά. Στόχος ήταν να είχαμε μία μεγάλη βολή σ' ένα μεγάλο αγώνα, έτσι και έγινε και τώρα έχουμε 10 μήνες μπροστά μας για το Τόκιο. Δεν θα τρέχω στους αγώνες για να εξασφαλίσω το όριο. Τα 66 μέτρα δεν τα περίμενα, από τις προπονήσεις ένιωθα καλά, το έβλεπα καθημερινά. Στην Ντόχα πήγα πολύ προετοιμασμένος, χωρίς άγχος, δεν είχα κάτι να χάσω, μόνο κέρδος και αυτό βγήκε".

"Υπάρχουν πολλοί που δεν πιστεύουν σε μένα. Είμαι 34 χρονών και έχω μία πορεία από το 2007. Από το 2012 μέχρι σήμερα ήμουν στους μεγάλους τελικούς. Κάποιοι δεν πίστευαν και το έδειξαν μάλιστα και έντονα. Αυτοί που πιστεύουν σε μένα ξέρω ποιοι είναι, είναι αρκετοί και από αυτούς παίρνω αρκετή θετική ενέργεια".

"Το πρόγραμμα μου είναι πολύ δύσκολο. Οι προπονήσεις είναι 4 ώρες το πρωί, 4 το απόγευμα, στερείσαι αρκετά. Οικογένεια, φίλους. Οι θυσίες και τα τρεχάματα του πρωταθλητισμού είναι πολλά. Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος όταν έρχονται μεγάλες διοργανώσεις και να κάνεις focus στα παιχνίδια σου".

"Σε αυτούς τους Ολυμπιακούς, θα είμαστε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες που είχε ποτέ ο κυπριακός αθλητισμός. Πιστεύω ότι θα έχουμε και επιτυχίες. Γύρω στις 25-26 Οκτωβρίου αρχίζω ξανά προετοιμασία".
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο