«Όσοι είναι βολεμένοι δεν μιλάνε»

Ο Μίλαν Τραίκοβιτς μίλησε για την επιτροφή στις προπονήσεις και για κάποιους που είναι βολεμένοι και δεν μιλάνε. 

Οι δηλώσεις του στο Super Sport fm 104.0:

Τι κάνατε σήμερα με την επιστροφή στις προπονήσεις; «Κάναμε ένα ειδικό πρόγραμμα στη θάλασσα γιατί γίνονται απολυμάνσεις στα γήπεδα και αύριο θα μπούμε σε αυτά. Ήταν ωραίο το σημερινό πρόγραμμα. Τόσες μέρες σπίτι κλειδωμένοι, βγήκαμε και ήταν ωραίο».

Πως θα γίνονται τώρα οι προπονήσεις; «Θα χωριστούμε σε γκρουπ για να είμαστε όσο λιγότεροι μπορούμε και περιμένουμε κι εμείς να δούμε πως θα είναι η προπόνηση με τις νέες συνθήκες. Δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα, το γήπεδο είναι τεράστιο».

Πιστεύεις ότι μπορούσε να γίνει νωρίτερα η επιστροφή σας στις προπονήσεις; «Ήμουν ένας από τους πρώτους που φώναζα και έλεγα ότι μπορούμε από καιρό να το κάνουμε αυτό και μίλησα και με τον διευθυντή του ΓΣΠ τον κύριο Φοίβο Κωνσταντινίδη».

Πως ένιωσες για την αναβολή των Ολυμπιακών Αγώνων; «Από την αρχή υπήρχε μια πίεση αν θα είμαστε στην κατάλληλη κατάσταση όταν θα έρθουν οι αγώνες και μόλις ήρθε η ακύρωση ανακουφίστηκα και προσπάθησα να ξεκουραστώ. Εδώ και αρκετά χρόνια πάω σερί σε όλες στις διοργανώσεις και τώρα μετά την ξεκούραση θα μπω σε ένα νέο πρόγραμμα για τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ακυρώθηκαν όλοι οι αγώνες το 2020 και χαλάρωσε το πρόγραμμα».

Μιλάς με άλλους αθλητές από το εξωτερικό; «Πήρα πρόσκληση από την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία να συμμετέχω σε τηλεδιάσκεψη με τους άλλους αθλητές. Αναλύσαμε τα μέτρα σε κάθε χώρα. Ακούσαμε από αθλητές σε κάποιες χώρες ότι έκαναν προπόνηση όπως π.χ. στην Λευκορωσία, η Ολλανδία άνοιξε τα γήπεδα πριν δυο εβδομάδες. Στην Ισπανία ακόμα να ανοίξουν τα γήπεδα. Η Ιταλία σήμερα άνοιξε τα γήπεδα σε αθλητές. Με όλα αυτά πιστεύω ότι εμείς μπορούσαμε να μπούμε πιο νωρίς στο γήπεδο».

Έκανες πρόσφατα και μια έντονη ανάρτηση στα σόσιαλ μίντια: «Εγώ κουράστηκα να φωνάζω. Όσοι είναι βολεμένοι δεν μιλάνε και εγώ δεν είμαι βολεμένος αθλητής. Θέλω πάντα να κάνω την δουλειά μου».

Για τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2021 ποιες είναι οι προσδοκίες σου; «Το είπα ξανά ότι θέλω να πάω ένα βήμα παραπέρα. Στους προηγούμενους ήτα η 7η θέση. Το κάτι καλύτερο είναι κοντά στα μετάλλια και είμαι σε θέση να διεκδικήσω ένα από αυτά».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο