Επιστρέφει το 2021 ο Φέντερερ

Ακόμα και αν η τενιστική σεζόν επανεκκινήσει τις επόμενες εβδομάδες, ο Ρότζερ Φέντερερ δεν θα δώσει το «παρών».
Όπως ενημέρωσε ο ίδιος μέσω social media, χρειάστηκε να ξανακάνει αρθροσκόπηση στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Είναι, πάντως, τυχερός μέσα στην ατυχία του, αφού έκανε την αρχική επέμβαση μετά το Australian Open και περίπου έναν μήνα μετά η σεζόν διεκόπη εξαιτίας της πανδημίας... Και ακόμα και τώρα δεν ξέρουμε αν και πότε θα ξαναγίνουν αγώνες!

Με τις πληροφορίες, μάλιστα, να αναφέρουν ότι θα έχουμε μια «εμβόλιμη» χωμάτινη σεζόν τον Σεπτέμβριο, μάλλον δεν χάνει και πολλά ο Ελβετός θρύλος... Είναι, άλλωστε, γνωστό ότι ποτέ δεν είχε σχέση... αγάπης με τη συγκεκριμένη επιφάνεια!

Το μήνυμά του Φέντερερ στα social media:

«Αγαπητοί φίλαθλοι, ελπίζω να παραμένετε υγιείς και ασφαλείς. Πριν μερικές εβδομάδες, έχοντας ένα πισωγύρισμα στην αρχική μου αποθεραπεία έκανα μια επιπρόσθετη γρήγορη αρθροσκοπική επέμβαση στο δεξί γόνατο. Τώρα, όπως περίπου πριν τη σεζόν 2017, σκοπεύω να πάρω τον απαραίτητο χρόνο για να είμαι 100% έτοιμος να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο. Θα μου λείψουν πολύ οι φίλαθλοι και το tour, αλλά ανυπομονώ να τους όλους στο tour στις αρχές του 2021».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο