Τρόλαρε τους Κύργιο-Έβανς ο Κας

Ο Νικ Κύργιος και ο Νταν Έβανς είναι δύο τενίστες που έχουν εκφράσει με τον πιο ηχηρό τρόπο αυτές τις μέρες την εναντίωσή τους στο Adria Tour που διοργάνωσε ο Νόβακ Τζόκοβιτς και εξελίχθηκε σε πανωλεθρία καθώς πολλοί συμμετέχοντες σε αυτό βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό μεταξύ των οποίων και ο ίδιος ο Τζόκοβιτς!

Ωστόσο, λόγω του πρότερου όχι και τόσο...έντιμου βίου αυτών των δύο τενιστών, ο Πατ Κας έκανε ένα "αιχμηρό" σχόλιο για τους δύο αυτούς τενίστες και την έντονη κριτική που ασκούν τώρα.

"Γέλασα με τον εαυτό μου βλέποντας τα σχόλια που κάνουν ειδικά αυτοί οι παίκτες" ανέφερε ο παλαίμαχος Αμερικανός κάνοντας αναφορά στο σχόλιο του Κύργιου: "Άμυαλη η απόφαση να γίνει το Adria Tour" και στο σχόλιο του Έβανς: "ο Τζόκοβιτς έδωσε το κακό παράδειγμα".

Για τον Νικ Κύργιο και τον πρότερο βίο του δεν χρειάζεται να πούμε πολλά καθώς έχει πολλάκις δείξει ασέβεια προς το άθλημα, το κοινό και τους αντιπάλους του (και προς τον ίδιο του τον εαυτό εν πολλοίς) ενώ ο Έβανς τιμωρήθηκε για χρήση κοκαϊνης με πολύμηνο αποκλεισμό από το τουρ πριν μερικά χρόνια.

Φυσικά, ο συνήγορος του διαβόλου θα έλεγε: "απαγορεύεται τώρα αυτοί οι δύο να εκφέρουν άποψη;"...

Πηγή: Tennis24

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο