«Ο Ντιμιτρόφ φταίει για τη διασπορά του Covid-19»

 Ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρτζαν, αποποιήθηκε τις ευθύνες του γιου του και κατηγόρησε τον Βούλγαρο τενίστα για τη διασπορά του κορωνοϊού.

Viral για μια ακόμα φορά έγινε ο πατέρας του Νόβακ Τζόκοβιτς, Σρτζαν, αφού ούτε λίγο ούτε πολύ ο πατέρας του Σέρβου τενίστα κατηγόρησε τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ για την διασπορά του κορωνοϊού κατά τη διάρκεια των τουρνουά σε Βελιγράδι και Ζαντάρ!

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σρτζαν, ο Βούλγαρος έκανε μεγάλη ζημιά σε Σερβία και Κροατία, αφού όπως τόνισε στις δηλώσεις που έκανε πριν από λίγες ώρες, ο Ντιμιτρόφ ήταν άρρωστος, αλλά δεν ενημέρωσε κανέναν και δεν έκανε νωρίτερα το τεστ για Covid-19.

«Ήταν άρρωστος και κανείς δεν μπορεί να ξέρεις πώς το έπαθε και πότε. Δε νομίζω ότι ήταν σωστό που δεν έκανε το τεστ εκεί, αλλά το έκανε σε ένα άλλο μέρος. Δημιούργησε μεγάλο πρόβλημα στην Κροατία και σε εμάς, σαν οικογένεια, στη Σερβία», ανέφερε αρχικά και στη συνέχεια τόνισε ότι ο Νόβακ δεν είναι καθόλου καλά ψυχολογικά μετά τα όσα συνέβησαν.

«Κανείς μας δεν είναι καλά, ούτε ο Νόβακ, αλλά αυτή είναι η κατάσταση και θα πρέπει να βγούμε δυνατότεροι μέσα απ’ αυτό», είπε ο πατέρας του Σέρβου, ο οποίος, ωστόσο, δεν μίλησε καθόλου για τις ευθύνες που έχει ο Νόλε, αλλά και ο έτερος γιος του, ο οποίος ήταν διευθυντής των τουρνουά Adria Tour σε Βελιγράδι και Ζαντάρ.

«Θα κάνουμε τα πάντα στο μέλλον, όταν όλα πια θα είναι κανονικά και δεν θα υπάρχει φόβος, για να το επαναλάβουμε αυτό. Θα είναι χαρά μας να έρθουμε στη Ζαντάρ», είπε ο Σρτζαν. Υπενθυμίζουμε ότι σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, μετά τα τουρνουά σε Βελιγράδι και Ζαντάρ θα γινόντουσαν δύο ακόμα σε Μπάνια Λούκα και Σαράγεβο, αλλά όπως ήταν φυσικό ακυρώθηκαν μετά τα κρούσματα κορωνοϊού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο