«Ο Ναδάλ θα θέλει να παίξει σ' όλα τα τουρνουά αλλά δεν είναι πια 20 ετών»

Ο προπονητής του Ράφα Ναδάλ είναι αισιόδοξος ότι ο Ισπανός θα παίξει σ' όλα τα μεγάλα τουρνουά στην μετά covid-19 εποχή. 

To ερώτημα είναι το εξής. Θα δούμε τον Ράφα Ναδάλ τόσο στις ΗΠΑ όσο και στα κορτ της Ευρώπης, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο του 2020; 

Ο covid-19 άλλαξε το καλεντάρι του τένις, το οποίο αρχίζει πάλι από την πρωτεύουσα των ΗΠΑ στις 14/8 και θα συνεχιστεί την επόμενη εβδομάδα στο Cincinnati Masters στη Νέα Υόρκη και φυσικά από τις 31/8 έως τις 13/9 με την διεξαγωγή του US Open. 

Ακολουθεί το Madrid Open (14/9), το Italian Open (21/9) και φυσικά στις 27/9 το Roland Garros.Ο Ράφα Ναδάλ θα έχει δύσκολο έργο και θα πρέπει να υπερασπιστεί περισσότερους από 5.000 πόντους σε 40 ημέρες. 

Ο Ναδάλ θα ήθελε να παίξει στο US Open και στο Roland Garros τα οποία και κατέκτησε το 2019 αλλά ακόμη δεν έχει αποφασίσει.

Ο προπονητής του και παλιά δόξα του τένις στην Ισπανία ο Κάρλος Μόγια τονίζει ότι ο Ράφα θα ήθελε να παίξει σε όλα (Cincinnati, US Open, Madrid, Italian, Roland Garros) αλλά πλέον δεν είναι 20 ετών. 

«Είμαι σίγουρος ότι ο Ράφα πιστεύει ότι μπορεί να παίξει σε όλα τα τουρνουά και πιθανότατα θα το επιχειρήσει, αλλά πρέπει να δούμε πως θα προσαρμοστούμε. Όλοι μας πρέπει να καθίσουμε στο τραπέζι τις επόμενες εβδομάδες και να το αναλύσουμε. Πρέπει να δούμε πως θα κινηθούμε από ταξίδια και να εξασφαλίσουμε πάνω απ' όλα το ασφαλέστερο σχέδιο για την υγεία του Ράφα.

 Για να είμαι ειλικρινής, ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον Ράφα για να δούμε ποιο θα είναι το πρόγραμμά του. Είναι 5 πολύ δυνατά τουρνουά συνεχόμενα και είναι αλήθεια πως ο Ράφα  δεν είναι πια 20 ετών και η κατάσταση δεν είναι η ίδια με τότε», είπε ο Κάρλος Μόγια στην El Mundo Deportivo.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο