Μοιράζει χρήματα το Wimbledon παρά την ακύρωσή του

Πάνω από 11εκ.€ μοιράζει η διοίκηση του Wimbledon σε όσους αθλητές θα συμμετείχαν υπό κανονικές συνθήκες στο τουρνουά προ κορωνοϊού.

Τι και αν δεν έγινε ποτέ το αγγλικό τουρνουά τένις, τι και αν ακυρώθηκε για πρώτη φορά μετά το 1945; Οι διεθνούς φήμης τενίστες που θα έπαιρναν μέρος στη διοργάνωση θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους.

Οι διοργανωτές έπειτα από διαβουλεύσεις με τον ασφαλιστικό τους φορέα αποφάσισαν και ανακοίνωσαν πως οι 256 αθλητές που θα ολοκλήρωναν στην κύρια φάση του θεσμού θα δουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς τους περίπου 27.900€ έκαστος, ενώ, όσοι θα διαγωνίζονταν στα προκριματικά θα λάβουν επιστροφή περί τα 14.000€.

Ο αρμόδιος γενικός διευθυντής της εταιρείας που ασχολείται με το Wimbledon, Ρίτσαρντ Λιούις δήλωσε πως «είμαστε ενθουσιασμένοι που η ασφαλιστική πολιτική μας επέτρεψε να αναγνωρίσουμε την επίπτωση της ακύρωσης του τουρνουά στους παίκτες. Τώρα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε αυτή την επιστροφή ως ανταμοιβή για τη σκληρή δουλειά που επένδυσαν στο να διαμορφώσουν τη θέση τους στην κατάταξη σε τέτοιο σημείο που θα αποκτούσαν απευθείας είσοδο στο τουρνουά του 2020».

Πηγή: sport-fm.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο