Μάρεϊ: "Προετοιμάζομαι κανονικά για το US Open"

Έτοιμος να αγωνιστεί στο US Open, εφόσον αυτό λάβει φυσικά χώρα, δηλώνει ο Άντι Μάρεϊ, ο οποίος είχε κατακτήσει το Grand Slam το 2012.

Έτοιμος να αγωνιστεί στο US Open, εφόσον αυτό λάβει φυσικά χώρα, δηλώνει ο Άντι Μάρεϊ. Ο κάτοχος της διοργάνωσης το 2012 συνεχίζει κανονικά την προπόνηση του με στόχο να είναι παρών στη Νέα Υόρκη σε μερικές εβδομάδες ενώ σκοπεύει να παίξει και στο Masters του Σινσινάτι που προηγείται.

"Η προετοιμασία μου συνεχίζεται σαν να είναι σίγουρο ότι θα γίνει το US Open. Αν δεν γινόταν, τα πλάνα μου θα ήταν διαφορετικά. Επίσης, θα παίξω και στο Σινσινάτι. Θα είναι η πρώτη φορά από τα 19 μου νομίζω που θα παίξω σε ένα τουρνουά μια εβδομάδα πριν από ένα Slam. Αλλά έχω να παίξω ανταγωνιστικό ματς εδώ και 10 μήνες", ανέφερε ο Muzza.

Την πρόθεση της να παίξει στη Νέα Υόρκη ανέφερε και η συμπατριώτισσα του Μάρεϊ, Τζοάνα Κόντα: "Δεν είναι σίγουρο ότι θα παίξω στο Παλέρμο αλλά δήλωσα συμμετοχή. Θέλω να παίξω στο Λέξινγκτον και μετά πηγαίνω Νέα Υόρκη" ανέφερε η Βρετανή πρωταθλήτρια.

Πηγή: Tennis24

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο