Νεο σερβίς θα δοκιμάσει ο Ναδάλ

Βαδίζει στα 32 και όπως είναι φυσικό μετά από τόσα χρόνια καριέρας στο υψηλότερο επίπεδο, το σώμα του Ραφαέλ Ναδάλ είναι καταπονημένο. Γι΄ αυτό άλλωστε, μέσα στο 2018 υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση, μένοντας για αρκετό διάστημα μακρυά από τα κορτ.

Ο Ισπανός πρωταθλητής, νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, αποθεραπεύθηκε πλήρως και είναι έτοιμος για το πρώτο Γκραν Σλαμ της χρονιάς, που αρχίζει αύριο στην Μελβούρνη. Μάλιστα, ο Ναδάλ αποκάλυψε ότι στο Οπεν της Αυστραλίας, θα δοκιμάσει ένα βελτιωμένο σερβίς, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον «οικοδεσπότη», Τζέιμς Ντάκγουορθ.

«Είμαι καλά, διαφορετικά δεν θα ήμουν εδώ», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ράφα, κάτοχος 17 Γκραν Σλαμ και πρόσθεσε: «Ασφαλώς και μετά από μία επέμβαση, αρκετό καιρό εκτός αγώνων και πόνους στην προπόνηση, υπάρχουν προβλήματα. Ομως δεν είναι κάτι νέο για εμένα. Πάντα υπάρχουν πράγματα που μπορείς να βελτιώσεις. Και το σερβίς είναι ένα απ΄ αυτά. Πιστεύω ότι το έχω καταφέρει. Είμαι ευχαριστημένος που θα κάνω κάτι καινούργιο. Εάν αποδώσει, ελπίζω ότι θα με βοηθήσει σε βάθος χρόνου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο