Τσιτσιπάς: «Όνειρο ζωής να παίζω με Φέντερερ και Ναδάλ»

Ενθουσιασμένος είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στο Laver Cup στη Γενεύη, ιδιαίτερα επειδή συμμετέχει στην ίδια ομάδα της Ευρώπης με τους Ρότζερ Φέντερερ και Ράφαελ Ναδάλ:

«Είναι πολύ ξεχωριστό να έχουμε αυτούς τους δύο παίκτες στην ομάδας μας. Θα το περιγράψω ως όνειρο ζωής, μοιράζομαι το γήπεδο μαζί τους, βιώνω τα πράγματα μαζί τους και μαθαίνω όσο μπορώ. Ήμουν πραγματικά ανυπόμονος γι αυτό, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στην ομάδα», τόνισε ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ολοκλήρωσε με επιτυχία την παρουσία του στο Davis Cup στο Τατόϊ.

«Είναι υπέροχο, πρώτη φορά στη Γενεύη. Μου αρέσει η Ελβετία ως χώρα, είναι ένα υπέροχο μέρος με υπέροχα τοπία. Οι άνθρωποι είναι ωραίοι και καταλαβαίνουν για το τένις. Είναι τιμή να συμμετέχω στο Κύπελλο Laver».

Ο Ντομινίκ Τιμ πρόσθεσε: «Φυσικά, είμαι τόσο ενθουσιασμένος. Το αγάπησα πριν από δύο χρόνια και δυστυχώς έλειψα πέρυσι. Ήμουν τόσο χαρούμενος όταν επιβεβαίωσα την συμμετοχή μου το τρέχον έτος. Πρέπει να κερδίσουμε, θα ήταν πολύ ωραίο αν μπορούσαμε να κάνουμε το τρία στα τρία. Είμαστε πολύ ισχυροί και εκείνοι είναι πολύ ισχυροί».

Ο Φέντερερ, από την πλευρά του, σημείωσε: «Γνωρίζω τους φιλάθλους στη Γενεύη λόγω των αγώνων που έχω παίξει εδώ στο παρελθόν. Έχουν έναν τρόπο χτυπώντας τα πόδια τους πάνω στην εξέδρα να δημιουργούν αυτή την αίσθηση του κεραυνού, το οποίο νομίζω ότι θα είναι πολύ ιδιαίτερο».

 

Ο Στέφανος Τσιτσπάς, θα είναι στην Team Europe μαζί με τους Φέντερερ, Ναδάλ, Τιμ, Ζβέρεφ, Φονίνι και Μπαουτίστα Αγκουτ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο