Ο άνθρωπος πίσω από τον θρίαμβο του Στέφανου, αποκλειστικά στο SPORTIME

Ο άνθρωπος πίσω από το θρίαμβο του Στέφανου Τσιτσιπά, ο πατέρας του κος Απόστολος, που είναι και ο προπονητής του νέου βασιλιά του ATP, μίλησε αποκλειστικά στην ιστοσελίδα μας SPORTIME για τη χθεσινή τεράστια επιτυχία του Έλληνα τενίστα. 

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο SPORTIME ο πατέρας και προπονητής του Στέφανου, Απόστολος Τσιτσιπάς:

«Το ζήσαμε έντονα. Ήταν πραγματικά ένα σπουδαίο παιχνίδι. Αξίζαν και οι δυο αθλητές την νίκη. Ο Στέφανος τελικά ήταν νικητής. Πραγματικά ήταν εκεί. Είδε πόσο δύσκολο είναι να κατακτήσεις την κορυφή». 

«Έτσι είναι οι μεγάλοι τελικοί. Θα υπάρχουν στιγμές που θα σου δοθούν ευκαιρίες και θα πρέπει να τις πάρεις. Απέδειξε άλλη μια φορά ο Στέφανος πως δεν είναι τυχαία στην κορυφή και έρχονται άλλες νέες επιτυχίες». 

«Ισχύει γενικά αυτό στον αθλητισμό. Πάντα βλέπουμε το αποτέλεσμα. Αλλά θα πρέπει να βλέπουμε και τις προσπάθειες που κάνει ο κάθε αθλητής. Έρχονται ωραίες στιγμές για τους Έλληνες και για τους Κύπριους και θα πρέπει να το απολαύσουμε. Να μην το δούμε σαν επιτυχία του Στέφανου τώρα αλλά να δούμε το μέλλον». 

«Είμαι σίγουρος πως τα νέα παιδιά θα εμπνευστούνε. Η κοινωνία και η πολιτεία να τον δουν λίγο διαφορετικά. Να πάρουν τα σωστά μηνύματα και να τα αναδείξουν την κοινωνία». 

 

 

 

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο