Μοντάνα Κοξ: «Είμαι ερωτευμένη με τον Τσιτσιπά!»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν είναι απλά ένας από τους κορυφαίους τενίστες του πλανήτη, αλλά αποτελεί και fashion icon. Ο πρωταθλητής μας έχει και μια πολύ μεγάλη θαυμάστρια, η οποία αντικειμενικά είναι πανέμορφη....

Ο λόγος για την Αυστραλή, Μοντάνα Κοξ, η οποία δηλώνει γοητευμένη από τον Στέφανο Τσιτσιπά, τον οποίο θα ήθελε να γνωρίσει και προσωπικά.

Με αφορμή του 21o ετήσιο IMG Tennis Party στη Μελβούρνη, με το οποίο συνεργάζεται και το Australian Open, το διάσημο μοντέλο δεν δίστασε να αποκαλύψει πως θα έχει μάτια μόνο για έναν άνδρα.

Η 26χρονη, νικήτρια στο Next Top Model της Αυστραλίας το 2011, δηλώνει ελεύθερη: «Θα είναι ωραίο που θα γνωρίσουμε κάποιους τενίστες. Ειλικρινά, εκείνος ο Έλληνας, ο Τσιτσιπάς, είμαι ερωτευμένη μαζί του. Είναι πανέμορφος. Θα ελέγξω να δω, αν θα είναι στην εκδήλωση», δήλωσε η Κοξ σύμφωνα με την Daily Telegraph της Αυστραλίας.

«Μου αρέσει πολύ το τένις. Είναι ένα από τα αγαπημένα μου πράγματα που κάνω στη Μελβούρνη. Έπαιζα τένις όταν ήμουν μικρή και πάντα με ενδιέφερε. Βασικά, δεν ήμουν κακή. Απλά δεν μπορούσα να χτυπήσω την μπάλα τόσο δυνατά», είπε ακόμη η Κοξ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο