Με φανέλα Κόμπε και στη συνέντευξη τύπου ο Κύργιος

Φόρεσε φανέλα του Κόμπε Μπράιαντ πριν τον αγώνα με τον Ράφα Ναδάλ, φόρεσε και μετά τον αγώνα ο Νικ Κύργιος.

Ο 24χρονος Ελληνοαυστραλός εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου φορώντας το Νο.8 των Λέικερς και φάνηκε συγκινημένος όταν κλήθηκε να μιλήσει για τον άδικο χαμό του Αμερικανού θρύλου.

«Δεν τον είχα γνωρίσει, αλλά το μπάσκετ είναι η ζωή μου», είπε αρχικά. «Βλέπω κάθε μέρα, το παρακολουθώ όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Όταν ξύπνησα με τα νέα, συγκινήθηκα. Ήταν κάτι βαρύ, όλη μέρα. Ήταν δύσκολο».

Όλο αυτό, όμως, τον βοήθησε στη μάχη του κόντρα στον Ράφα. «Μου έδωσε κίνητρο. Αν κοιτάξεις σε τι πίστευε, πώς ήθελε να τον θυμούνται, ένιωσα ότι με βοήθησε απόψε. Όταν ήμουν ένα μπρέικ πίσω στο τέταρτο σετ, το σκεφτόμουν σίγουρα. Πάλεψα. Ο Ράφα, όμως, ήταν καλός, πολύ καλός. Είχα ευκαιρίες, ήμουν ένα-δυο πόντους μακριά από το τρίτο και το τέταρτο σετ. Συμβαίνει. Με βοήθησε σήμερα».

Και συνέχισε: «Είμαι οπαδός των Σέλτικς. Ήταν σκληρό να τον βλέπω να ραγίζει τις καρδιές τόσων οπαδών των Σέλτικς. Δε νομίζω να γίνεται να υπάρξει κάποιος σαν αυτόν πια. Ήταν διαφορετικός, ο τρόπος που έκανε προπόνηση, ο τρόπος που έκανε πράγματα, που έπαιζε. Ήταν ξεχωριστός. Είναι λυπηρό. Η ζωή μου είναι το μπάσκετ. Και όταν το σκέφτομαι είναι βαρύ, σκληρό». Στο σημείο αυτό βούρκωσε και ευτυχώς η συζήτησε πέρασε στα αγωνιστικά...

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο