Η απάντηση του Τσιτσιπά στον Τσίπρα

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ευχαρίστησε τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, τονίζοντας του ότι θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες που υπάρχουν από αυτόν.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρησιμοποιεί ιδιαίτερα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Όσοι τον ακολουθούν έχουν καταλάβει πως πάντα μεταφέρει στους ακολούθους του τις εμπειρίες του και σπεύδει να ευχαριστήσει όσους τον υποστηρίζουν.

Έτσι, δεν ήταν δυνατό να μη δει πως την Κυριακή, πριν τον τελικό με τον Ναδάλ, ο Αλέξης Τσίπρας μέσα από το λογαριασμό του στο twitter είχε αναφερθεί στις επιτυχίες τους.

"Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με την άξια θαυμασμού πορεία του, αποτελεί πηγή έμπνευσης για τους νέους Έλληνες αθλητές. Θερμά συγχαρητήρια Στέφανε για τις σημαντικές νίκες που ήδη έχεις σημειώσει, ευχόμαστε καλή επιτυχία στον τελικό!" ανέφερε το tweet του Πρωθυπουργού.

Τη Δευτέρα (13/8) ο Στέφανος Τσιτσιπάς έσπευσε να απαντήσει στον Έλληνα Πρωθυπουργό γράφοντας: "Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά ώστε να ανταποκριθώ στις προσδοκίες του έθνους".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο