Ναδάλ: «Οι γιατροί και νοσηλευτές είναι ήρωες»

Η Ισπανία έχει δεχτεί πολύ μεγάλο «χτύπημα» από τον κορωνοϊό, με τους νεκρούς της να έχουν ξεπεράσει τους 1.326 και ο Ράφα Ναδάλ τόνισε πόσο σημαντική είναι η συμβολή των γιατρών που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ώστε να κοπεί η πορεία του φονικού ιού.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

«Γεια σε όλους. Καταρχάς, θέλω να απολογηθώ για την απουσία μου το τελευταίο διάστημα από τα social media αλλά είναι δύσκολες οι στιγμές για όλους. Η όλη κατάσταση είναι συγκλονιστική και προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο από τα σπίτια μας.

Θέλω να στείλω ένα μήνυμα και ένα ευχαριστώ σε όλους τους γιατρούς, τις νοσοκόμες, το ιατρικό προσωπικό που μας προστατεύουν, τους αστυνομικούς, τον στρατό και όσους μας κάνουν να αισθανόμαστε πιο ασφαλείς και βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης. Είναι αυτοί που ρισκάρουν περισσότερο από οποιονδήποτε και είναι οι πραγματικοί ήρωες. Θέλω να εκφράσω τον θαυμασμό μου γι’ αυτούς τους ανθρώπους και να τους ευχαριστήσω.

Τέλος, θέλω να στείλω τη συμπαράστασή μου στις οικογένειες που υποφέρουν, αυτούς που έχουν προσβληθεί από τον ιό και ειδικά σε όσους έχουν χάσει αγαπημένα πρόσωπα από τον κορωνοϊό. Είναι δύσκολο να πεις κάτι σε αυτή την κατάσταση και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι λυπάμαι και ελπίζω το συντομότερο να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε τη ζωή μας.

Υπάρχουν και θετικά σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Δείχνουμε ότι είμαστε ενωμένοι σαν λαός, πολλές εταιρίες στηρίζουν και συνεισφέρουν, όλοι οι πολίτες εμφανίζονται ενωμένοι και ακολουθούν τις υποδείξεις των ειδικών. Μένουμε σπίτι, ακολουθούμε τις οδηγίες και ελπίζουμε να τελειώσουμε με αυτή την απαίσια πανδημία το συντομότερο δυνατό. Σας ευχαριστώ και θα σας δω σύντομα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο