Μαμά Τζόκοβιτς: «Ο Φέντερερ είναι αλαζόνας - Ο Νόβακ θεωρεί ότι είναι εκλεκτός του Θεού»

Είναι γνωστό ότι η οικογένεια Τζόκοβιτς δεν συμπαθεί ιδιαίτερα τον Ρότζερ Φέντερερ, παρότι ο Νόβακ προσπαθεί συχνά να «μπαλώσει» την κατάσταση.

Αυτή τη φορά λάδι στη φωτιά έριξε η μαμά του Νόλε, η Ντιγιάνα, που μίλησε στην ελβετική Sport Blick για τον περσινό τελικό του Wimbledon και φρόντισε να... πετάξει και μια ατάκα για τον χαρακτήρα του θρυλικού Ελβετού.

«Έχω δει πολλά ματς, αλλά πέρυσι το πιο δύσκολο ήταν στο Wimbledon», είπε αρχικά στην ελβετική εφημερίδα. «Όταν ο Φέντερερ είχε δύο ματς πόιντ, άρπαξα τον σταυρό μου από τον ποταμό Ντον. Πιστεύω και φοράω το φυλαχτό όλη την ώρα, με έχει σώσει σε δύσκολες στιγμές. Είπα στον εαυτό μου "Νόλε, μπορείς να το κάνεις, το έχεις κάνει δύο φορές, μπορείς να το ξανακάνεις". Ο Θεός τον έσωσε. Και ο Νόλε πιστεύει στον Θεό, θεωρεί ότι είναι εκλεκτός του. Φοράει τον σταυρό που του φέρνει ηρεμία και ευτυχία».

Η εξέδρα ήταν σαφώς υπέρ του Φεντ στον τελικό και αυτό, φυσικά, δεν άρεσε στην ομάδα του Τζόκοβιτς. «Όλοι στο γήπεδο φώναζαν για τον Φέντερερ, ήμασταν μόνο μια μικρή μερίδα οπαδών του Νόβακ. Δεν είναι ωραίο που εκνευρίζομαι με τον Φέντερερ σε αυτές τις στιγμές. Με εκνεύρισε, όμως, διότι ο Φέντερερ είναι λίγο αλαζόνας».

Άσχημα στο παρελθόν έχει μιλήσει για τον χαρακτήρα του Φέντερερ και ο πατέρας του Νόλε, ο Σρένταν.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο