Κύργιος για Μάρεϊ: "Είσαι καλύτερος από τον Τζόκοβιτς"!

Δύο πολύ καλοί φίλοι, οι Νικ Κύργιος και Άντι Μάρεϊ, τα είπαν το απόγευμα του Σαββάτου στα περίφημα instagram live των τελευταίων εβδομάδων. 

Άντι Μάρεϊ και Νικ Κύργιος πραγματοποίησαν τελικά το προαναγγελθέν μεταξύ τους live με τον Αυστραλό, κλασικά, να κλέβει την παράσταση!

Και δεν μιλάμε μόνο για τα ποτηράκια κόκκινο κρασί που τον είδαμε να πίνει αλλά και για την πεποίθηση ότι ο Μάρεϊ είναι καλύτερος τενίστας από τον Τζόκοβιτς!

"Είσαι πάρα πολύ καλός. Στο λέω συνέχεια. Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχεις μία από τις καλύτερες καριέρες όλων των εποχών. Δεν θέλω να προκαλώ έριδες αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι είσαι καλύτερος από τον Τζόκοβιτς!".

"Το ξέρω ότι όλοι στα social media θα αρχίσουν να λένε πόσα Grand Slam έχει κερδίσει. Εγώ ξέρω ότι δεν μπορούσε να επιστρέψει καλά το σερβίς μου ενώ εσύ όχι μόνο το επέστρεφες, πήγαινες και για winners", ανέφερε ο Νικ που χρησιμοποίησε, προφανώς, ως κριτήριο της σύγκρισης τις...επιστροφές στο σερβίς του!

Ο Μάρεϊ που βρέθηκε προς στιγμήν σε δύσκολη θέση και δεν έδειξε να συμφωνεί με τα λεγόμενα του Νικ, περιορίστηκε στο: "Τα αποτελέσματα μάλλον δείχνουν κάτι άλλο".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο