Η πρόταση γάμου του Τζόκοβιτς τρόμαξε τη γυναίκα του!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποκάλυψε πως έγινε η πρόταση γάμου στη Γέλενα Ρίστιτς. Ο Σέρβος υπεραθλητής, έκανε την πρόταση τον Δεκέμβριο του 2013 και λίγους μήνες αργότερα ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας μαζί με την αγαπημένη του Γέλενα (Ιούλιος 2014).

«Νόμιζε ότι θα πάμε για ορειβασία ή κάτι τέτοιο, αλλά είχα κανονίσει βόλτα με αερόστατο. Είχα κανονίσει να μας συναντήσει ψηλά ένα άλλο αερόστατο, το οποίο μας πλησίασε πολύ και ανάρτησε ένα πανό που έγραφε 'Θα με παντρευτείς;'» αποκάλυψε ο Νόλε.

Από την πλευρά της, η Γέλενα θυμήθηκε το σκηνικό: «Ρώτησα αν θα συναντήσουμε άλλο αερόστατο, καθώς το έβλεπα να πλησιάζει και ήταν μια αμήχανη στιγμή, καθώς ο Νόβακ έκανε τον ανήξερο και ήθελε να με τρομάξει».

Για να συμπληρώσει ο Τζόκοβιτς: «Δημιουργήθηκε ένας πανικός, καθώς μας πλησίαζε το άλλο αερόστατο. Η Γέλενα τρόμαξε πολύ, καθώς έβλεπε το άλλο αερόστατο να χάνει ύψος, καθώς υπήρχε μια τρύπα».

Η Γέλενα επενέβη και είπε: «Όταν κατέβαινε το αερόστατο, διάβαζα αργά το μήνυμα. Τον ρώτησα: 'μου κάνεις πρόταση γάμου;'. Ένιωθα σαν να παίζω σε διαφήμιση. Τον είδα να γονατίζει και μου έκανε την πρόταση».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο