Φέντερερ: Το "ευχαριστώ" που προκάλεσε αντιδράσεις

Ο Ρότζερ Φέντερερ ένιωσε την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Άλαν Τζόουνς για την καριέρα του ως ραδιοφωνικός παραγωγός στην Αυστραλία και άκουσε τα εξ’ αμάξης.

Άσχημη και προκλητική χαρακτηρίστηκε από μεγάλο μέρος χρηστών του Twitter, η ανάρτηση του Ρότζερ Φέντερερ με κύριο θέμα το τέλος της καριέρας του διάσημου Αυστραλού, Άλαν Τζόουνς.

Πιο συγκεκριμένα, ο Ελβετός τενίστας έγραψε:

“Θέλω να σου ευχηθώ ότι καλύτερο για την συνέχεια της καριέρας σου. Ευχαριστούμε για όλα όσα πρόσφερες στην 35χρονη καριέρα σου. Να προσέχεις”.

Ο Άλαν Τζόουνς, ετών 79, βγήκε στη σύνταξη μετά από μεγάλη καριέρα ως προπονητής ράγκμπι και ως παραγωγός σε ΜΜΕ της Αυστραλίας, όμως μερικά από όσα έχει πει και έχει κάνει στο παρελθόν, μάλλον θα τον κυνηγάνε για πάντα.

Θεωρούνταν από πολλούς μισογύνης και ρατσιστής, έχοντας στο… ενεργητικό του πάμπολλα σεξιστικά σχόλια τα οποία κατά καιρούς τον είχαν θέσει παράδειγμα προς αποφυγή για τους νέους στην Αυστραλία.

Ο Ρότζερ Φέντερερ διατηρεί φιλική σχέση με τον Τζόουνς, ο οποίος του είχε κάνει συνέντευξη πριν μερικά χρόνια και έτσι ο θέλησε να του ευχηθεί, ενόψει της συνταξιοδότησής του.

Βέβαια, τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση, φανερώνουν το μίσος που έχει μεγάλο κομμάτι Αυστραλών για το πρόσωπο του Τζόουνς και σίγουρα, μόνο κολακευτικά δεν είναι για τον “Βασιλιά”.

Πηγή: Tennis24

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο