Αποφασίζει ο Πρόεδρος για τον Πρόεδρο

Ένα από τα αθλητικά πρόσωπα που έχουν συζητηθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι αυτό του πρόεδρου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού ειδικά για το θέμα της κάρτας φιλάθλου. Η θητεία του Κλεάνθη Γεωργιάδη μετά από 30 μήνες ολοκληρώνεται στις 19 Ιανουαρίου 2019. Ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα αποχωρήσει ή θα παραμείνει στην προεδρία του ΚΟΑ. Αυτό γιατί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έχει το δικαίωμα να τον διατηρήσει στη θέση του εάν προβεί σε αλλαγή του Δ.Σ. του ΚΟΑ μέχρι τις 31/12. .

Από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του Κλεάνθη Γεωργιάδη, άρχισαν οι διεργασίες για τέσσερα μεγάλα θέματα τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν εντός του 2019. Αυτά είναι:

1.       Ενιαία Αθλητική Νομοθεσία.

2.       Το γήπεδο της Λεμεσού.

3.       Κάρτα φιλάθλου για την οποία θα γίνει αξιολόγηση το καλοκαίρι.

4.       Νέα οργανωτική δομή του ΚΟΑ.

 

Θέματα αρκετά σημαντικά για την πορεία του αθλητισμού στην Κύπρο και για τα οποία έχει προσωπική συμμετοχή. Η παραμονή του ή όχι θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες ημέρες. Πάντως πληροφορίες από τον κύκλο του προέδρου του ΚΟΑ αναφέρουν ότι αν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θελήσει να συνεχίσει ο Κλεάνθης Γεωργιάδης, τότε ο ίδιος θα ανταποκριθεί θετικά. Αν και εφόσον αποχωρήσει τότε πάλι είναι απόφαση του Προέδρου της Δημοκρατίας για το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο