Κορονοϊός: Ρώσος παλαιστής πλησίαζε ανθρώπους που βήχουν για να κολλήσει!

Σάλο έχει προκαλέσει ο Σεργκέι Χαριτόνοφ και οι στόχοι που έθεσε εν μέσω πανδημίας, καθώς ο Ρώσος παλαιστής MMA προσπάθησε ηθελημένα να κολλήσει κορονοϊό με το να βρίσκεται δίπλα σε όσους έβηχαν στα μέσα μεταφοράς.

Όσο επικίνδυνος μοιάζει στο ring για τους αντιπάλους του, άλλο τόσο είναι και η στράτευσή του κατά της πανδημίας και των μέτρων ασφαλείας για τον κορονοϊό.

Ο 38χρονος παλαιστής MMA, Σεργκέι Χαριτόνοφ, έχει προκαλέσει αποκλειστικά αρνητικές αντιδράσεις στη Ρωσία, λόγω της απόπειρας του να κολλήσει εσκεμμένα τον Covid-19.

Συγκεκριμένα, ο νικητής στις 30 από τις 37 μάχες του τα τελευταία χρόνια αποφάσισε να ταξιδέψει στη Μόσχα ώστε να προσβληθεί από τον ιό, στεκόμενος δίπλα σε άτομα που βήχουν στους δρόμους ή τα μέσα μεταφοράς.

Την ίδια ώρα, με σειρά αναρτήσεων στα social media έχει καταστήσει σαφείς τους... ενδοιασμούς του για τα μέτρα ασφαλείας και την πανδημία αυτή καθ' αυτή, χαρακτηρίζοντας κλόουν όσους φορούν μάσκες για να προστατευτούν.

«Θα φοράμε αυτές τις μάσκες για τόσο καιρό, αφού μόνο οι γιατροί τις φορούσαν στα νοσοκομεία πριν, τώρα έντυσαν ολόκληρο τον κόσμο με αυτές. Δεν γελάνε απλά, γελάνε με μας με τη ψυχή τους, είμαστε κλόουν για αυτούς», αναφέρει σε ένα από αιρετικά μηνύματά του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο