Μπότας: «Το 2019 ο Λιούις ήταν καλύτερος από εμένα»

Ο Φινλανδός πιλότος της Mercedes, Βάλτερι Μπότας, μίλησε για τα λάθη που έκανε το 2019 και το πως μπορεί να ξεπεράσει τον Λιούις Χάμιλτον.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βάλτερι Μπότας: 

«Είναι αρκετά ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Δουλεύουμε με τους μηχανικούς και την ομάδα μου. Τα πράγματα που πραγματικά εστιάζουμε είναι η εβδομάδα αγώνα και για την απόδοσή μου, αυτό που χρειάζομαι είναι σταθερότητα. Επίσης, μια προσαρμοστικότητα στις διαφορετικές καταστάσεις, ωστόσο αυτό που τώρα θέλω είναι να ελαχιστοποιήσω τα λάθη. Υπήρχαν κατατακτήριες δοκιμές που έκανα λάθη, υπήρξαν αγώνες που έκανα λάθη, όπως για παράδειγμα στο Χόκενχαϊμ. 

Έχασα αρκετούς βαθμούς που χρειαζόμουν. Υπάρχουν ακόμη πολλά που αισθάνομαι ότι μπορώ να βελτιώσω. Λεπτομέρειες εδώ και εκεί, πολλά που σχετίζονται με το οδηγικό μου στυλ και τη διαχείριση των ελαστικών. Αλλά ήμουν πολύ καλύτερος από τον περασμένο χρόνο. Με την ελαχιστοποίηση αυτών των λαθών, θα είμαι σε θέση να έχω τη σωστή ψυχολογία, κάτι που σημαίνει ότι θα δίνω κάθε Σαββατοκύριακο τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό είναι το δύσκολο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο