Γιαννακόπουλος: Συλλαλητήριο για την επιστροφή του στις 28/6!

Μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να δήλωσε (δύο φορές μάλιστα) ότι αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό…

Όμως απ’ ότι δείχνουν τα πράγματα, το σίριαλ θα έχει ακόμα αρκετά επεισόδια. Κι αυτό γιατί προγραμματίζεται συλλαλητήριο για την επιστροφή του.

Ήδη κυκλοφορεί στα social media η… πρόσκληση για τις 28 Ιουνίου, στις 18:00, ημέρα Κυριακή.  Κι όπως έγινε γνωστό στις 21 του μήνα (μια εβδομάδα νωρίτερα) θα υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Για να δούμε λοιπόν που θα καταλήξει η ιστορία με δεδομένο ότι ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ και πρόεδρος του Ερασιτέχνη έχει ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει. Το έκανε με συνέντευξη Τύπου και το επανέλαβε με δήλωση.

Θα πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στις 7 Ιουλίου θα γίνουν οι εκλογές στον Ερασιτέχνη. Όπου φυσικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν θα είναι υποψήφιος όπως έχει ήδη ανακοινώσει.

Απομένει να δούμε το μέλλον σχετικά με τις κινητοποιήσεις. Θα γίνει το συλλαλητήριο, όπως προγραμματίζουν κοντινοί άνθρωποι στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο;

Κι αν γίνει πόσο κόσμο θα έχει; Και πέρα απ’ αυτό, θα σταθεί ικανό να αλλάξει τη γνώμη του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ; Και να τον πείσουν να επιστρέψει;

Ο ίδιος δήλωσε και δηλώνει ανένδοτος. Για να δούμε που θα καταλήξει αυτή η ιστορία. Που μέχρι στιγμής τα έχει όλα: Σκληρές δηλώσεις, ιστορικές αποχωρήσεις αλλά και πολλά επεισόδια!

Μπορείτε να θυμηθείτε στο βίντεο που ακολουθεί όλη τη συνέντευξη Τύπου στη διάρκεια της οποίας ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος είχε αναγγείλει την αποχώρησή του.

Πηγή: sportime.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο