Όταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος έλεγε ότι ήθελε να πάρει τον Μάικλ Τζόρνταν! (video)

Πριν από 19 χρόνια και μόλις λίγους μήνες μετά την (δεύτερη) αποχώρηση του Μάικλ Τζόρνταν από την ενεργό δράση, ο Παύλος Γιαννακόπουλος αποκάλυπτε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το μεγάλο του όνειρο... 

 
Συγκεκριμένα τον Φεβρουάριο του 1999 ο εμβληματικός παράγοντας του Παναθηναϊκού είχε φιλοξενηθεί από τον Λάμπη Ταγματάρχη σε τηλεοπτική εκπομπή και έλεγε χαρακτηριστικά:

«Όταν ο Τζόρνταν αποφάσισε να φύγει, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν αν θα μπορούσα και αν είχα τη δυνατότητα, όχι την οικονομική, να επικοινωνήσω μαζί του και να τον φέρω να παίξει σε έναν αγώνα του Παναθηναϊκού. Και τα έσοδα από αυτό το ματς θα τα έδινα σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Πραγματικά θα ήταν κάτι, μια μικρή προσφορά σε αυτούς τους ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και έρχονται με κρύο, με βροχή και χιόνια να παρακολουθήσουν τον Παναθηναϊκό».

Και συνέχισε: «Δεν πιστεύω ότι μπορεί ποτέ να έρθει. Οι αθλητές αυτοί δεν φεύγουν από την χώρα τους. Μακάρι να μπορούσα να το κάνω. Θα ήταν η πιο ευτυχισμένη στιγμή της αθλητικής μου ζωής!»

 

πηγή: gazzeta.gr

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο