Ακόμη μια pole position για τον «άπιαστο» Κουαρταραρό!

Με εκπληκτικό ρυθμό και πείσμα για την pole μέχρι την τελευταία στιγμή, ο Φάμπιο Κουαρταραρό έκανε φοβερούς γύρους και θα ξεκινήσει τον αγώνα της Ταϊλάνδης από την πρώτη θέση!

Οι ανατροπές και η κυριαρχία της Yamaha συνέχισαν και στις κατατακτήριες δοκιμές της Ταϊλάνδης. Ο Φάμπιο Κουαρταραρό είναι εκείνος που πήρε την pole position και μάλιστα με το... σπαθί του! Κατάφερε να γίνει ο πρώτος αναβάτης στην ιστορία της πίστας που έκανε χρόνο κάτω του 1 λεπτού και 30 δευτερολέπτων και εκτός αυτού, στη συνέχεια τον βελτίωσε κιόλας, κατά δύο ολόκληρα δέκατα! Φυσικά πολλοί αναβάτες πάλεψαν για να του πάρουν τη θέση. Δεύτερος κατάφερε να φτάσει ο Μάβερικ Βινιάλες, ενώ τρίτος ο Μάρκ Μάρκεθ, παρά το γεγονός ότι έπεσε για άλλη μια φορά στην Ταϊλάνδη, στην προσπάθειά του να πετύχει το χρόνο που ήθελε.

Μορμπιντέλι, Πετρούτσι, Μίλερ συμπλήρωσαν τη δεύτερη σειρά εκκίνησης, ενώ στην τρίτη, συναντάμε τους Ντοβιτσιόζο, Ρινς και Ρόσι. Δέκατος ο Πολ Εσπαργκαρό και το Q2 ολοκληρώνεται από τον Αλέιξ Εσπαργκαρό. Εκτός από τον Μάρκεθ, στις κατατακτήριες δοκιμές έπεσε και ο Βαλεντίνο Ρόσι, στην πέμπτη στροφή. Έχασε την πρόσφυση στο μπροστινό του ελαστικό και βγήκε εκτός, γρήγορα όμως επέστρεψε στη δράση με τη δεύτερη μοτοσικλέτα του. Επίσης, άλλος ένας αναβάτης που έπεσε, ήταν ο Φάμπιο Κουαρταραρό! Ο Γάλλος είχε ήδη πάρει την pole, η καρό σημαία είχε πέσει, όμως αποφάσισε να κάνει ακόμη έναν γρήγορο γύρο για να εξασφαλίσει ότι ο Μάβερικ Βινιάλες δεν θα τον περάσει. Τελικά στην προσπάθειά του υπερέβαλλε, όμως έτσι κι αλλιώς ο Βινιάλες δεν μπόρεσε να τον περάσει και έμεινε από πίσω του. Δείτε την κατάταξη!

Gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο