Το «όχι»(;) του Τάμαρι και ο μεγάλος κίνδυνος για τον ΑΠΟΕΛ

Αυξημένος είναι ο κίνδυνος για τον ΑΠΟΕΛ να χάσει τζάμπα το μεγαλύτερο περουσιακό του στοιχείο. Όσο περνάει ο καιρός τα ποσοστά θα ανεβαίνουν και στην ομάδα αν θέλουν να αποφύγουν τις δυσάρεστες εξελίξεις θα πρέπει να δράσουν άμεσα.

Στο τραπέζι βρίσκονται δυο επιλογές για τον Μούσα Τάμαρι. Η άμεση επέκταση του συμβολαίου ή η πώληση. Βέβαια η πώληση θα είναι πάντα μέσα στο πλάνο αφού γι' αυτό το λόγο έγινε η συγκεκριμένη αγορά. Αν ανανεώσει δε σημαίνει ότι δε θα πωληθεί, ακόμη και αυτό το καλοκαίρι. Όμως, αν συνεχίσει να έχει αρνητική στάση θα πρέπει να βγει άμεσα στο... σφυρί.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης τον περασμένο Δεκέμβριο προχώρησε σε μια αποκάλυψη που... ξεχάστηκε. Συγκεκριμένα στην παρουσίαση του Κόρε Ιγκεμπρίτσεν ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είπε για τον Μούσα Τάμαρι «Του έχει γίνει πρόταση ανανέωσης με αυξημένες απολαβές. Σας το αποκαλύπτω. Τον Τάμαρι τον πήραμε για να τον πουλήσουμε, όπως και τον Χάνι», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε «αν δεν επιθυμεί να ανανεώσει θα περιμένει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο».

Ο Τάμαρι μάλλον δεν αποδέχτηκε την προσφορά του ΑΠΟΕΛ ή στην καλύτερη περίπτωση ακόμη να απαντήσει, αν και το τελευταίο θεωρείται απομακρυσμένο. Το σίγουρο δεν έδωσε την πολυπόθητη απάντηση, γιατί αν συνέβαινε κάτι τέτοιο και ο Ιορδανός υπέγραφε, η είδηση θα γινόταν... σημαία από τους γαλαζοκίτρινους προκειμένου να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Το άλλο που είπε ο κ. Πετρίδης «αν δεν επιθυμεί να ανανεώσει θα περιμένει μέχρι να τελειώσει το συμβόλαιο», ασφαλώς και δεν το επιθυμούν στην εταιρεία. Να αφήσουν μια σημαντική επένδυση να χαθεί.  Δεν είναι μόνο οικονομικό το θέμα, αλλά και επικοινωνιακό, αφού τον Ιανουάριο ο Τάμαρι θα έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί με οποιαδήποτε ομάδα χωρίς να δώσει σε κανένα λογαριασμό.

Και σε μια τέτοια περίπτωση πιθανόν να εμφανιστούν και εκπλήξεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο