Νίκη ουσίας και πράσινη η κορυφή

Η Ομόνοια πήρε μια ουσιαστική νίκη κόντρα στον Εθνικό με 2-0 και πάτησε για πρώτη φορά κορυφή πιάνοντας τον Απόλλωνα στους 40 βαθμούς έχοντας περισσότερο παιχνίδι.

Με τα αυτογκολ των Ντέβινσον (14') και Ζάκπα (86') οι πράσινοι πήραν μια σπουδαία νίκη, με την οποία ανεβαίνουν στην κορυφή μετά από περίπου δέκα μήνες. Βρήκε τον τρόπο με αυτογκολ!

Η Ομόνοια μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και έψαξε το γρήγορο γκολ που θα τις έλυνε τα πόδια ενόψει της συνέχειας. Οι πράσινοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ μετά από μια δυνατή σέντρα του Γκόμεθ. Συγκεκριμένα στο 14’ ο Ντέβινσον μετά από στραβοκλωτσιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα της ομάδας του και έβαλε μπροστά στο σκορ της Ομόνοιας. Από κει και πέρα η Ομόνοια έκανε σωστή διαχείριση του 1-0, έχοντας τον έλεγχο του αγώνα. Η ομάδα του Μπεργκ δεν βρήκε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, ωστόσο είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα, καθώς δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Εθνικό να αντιδράσει.

Στο 75' η Ομόνοια ζήτησε ξεκάθαρο πέναλτι, αλλά ο διαιτητής και το VAR δεν έδωσαν κάτι. Μεγάλη ευκαιρία ο Εθνικός, ξανά με αυτογκολ η Ομόνοια!

Στο 82' ο Εθνικός έχασε τεράστια ευκαιρία με τον Ζάκπα, ωστόσο ο Λούφτνερ έδιωξε πριν τη γραμμή. Τέσσερα λεπτά αργότερα η Ομόνοια πέτυχε και δεύτερο γκολ και πάλι με αυτογκολ. Εκεί η Ομόνοια κλείδωσε το τρίποντο που την φέρνει στην κορυφή. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο