Έφυγε με κέρδη από το "Τάσος Μάρκου"

Το ζητούμενο επιτεύχθηκε για τον ΑΠΟΕΛ. Επέστρεψε στις νίκες, εκμεταλλεύτηκε τη λευκή ισοπαλία στο Τσίρειο και απέκτησε εκ νέου διαφορά από τις δυο ομάδες της Λεμεσού, τρεις βαθμούς από την ΑΕΛ και τέσσερεις από τον Απόλλωνα.

Η ομάδα του Πάολο Τραμετσάνι, ο οποίος παρακολούθησε το παιχνίδι από την κερκίδα του «Τάσος Μάρκου» λόγω τιμωρίας, δεν απέδωσε καλό ποδόσφαιρο. Βέβαια, υπάρχει η δικαιολογία του κακού αγωνιστικού χώρου, κάτι που επικαλέστηκαν οι Γιάκολις και Ρόκο μετά τον αγώνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι αποκόμισαν κάποια κέρδη από το σημερινό αγώνα, σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Σε ομαδικό είναι φυσικά η επιστροφή στις νίκες και το +3 από τη 2η θέση. Σε ατομικό, έχει να κάνει με τους πρωταγωνιστές των δυο τερμάτων, Ζαχίντ, Βιντιγκάλ και Γιάκολις. Οι δυο πρώτοι σκόραραν και ο άλλος σέρβιρε.

Ο Ζαχίντ σκόραρε το 2ο του τέρμα στη φετινή περίοδο και σε συνδυασμό με το σταδιακό του ανέβασμα, πιθανότατα να το βοηθήσει περαιτέρω για τα διαδοχικά ντέρμπι.

Το 2ο τέρμα δημιουργήθηκε από τους Γιάκολις και Βιντιγκάλ, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο με τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ. Ο Κροάτης έδωσε την πρώτη του ασίστ και ο Πορτογάλος πέτυχε το παρθενικό του γκολ, έξι λεπτά μετά που αντικατέστησε τον Ζαχίντ. Αμφότεροι αποκτήθηκαν για να προσθέσουν βάθος και ποιότητα στην ομάδα και έδειξαν με το καλημέρα τις προθέσεις τους. Εννοείται ότι θα κριθούν σε μεταγενέστερο στάδιο, όμως, το σημερινό γκολ πιθανότατα να τους βοηθήσει να εγκλιματιστούν πιο γρήγορα και αποτελεσματικά στην ομάδα. Άλλωστε η ποιότητα υπάρχει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο