Εκδίκηση η Γουλβς, σωτηρία για Σαουθάμπτον!

Οι Λύκοι πήραν τη... ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στα ημιταλικά του κυπέλλου από τη Γουότφορντ, επικρατώντας στην έδρα της τελευταίας με 1-2! Πλέον έχουν το πάνω χέρι για την έβδομη θέση καθώς βρίσκονται στο +4 από τους διώκτες τους με δύο μόλις ματς να απομένουν.

Η υποβιβασμένη Φούλαμ... σόκαρε την Κάρντιφ λίγο πριν τη λήξη του ματς, παίρνοντας τη νίκη και βάζοντας σε πολύ δύσκολη θέση τους Ουαλούς, οι οποίοι βρίσκονται πια στο -3 από τη σωτηρία, ενώ υστερούν και στην ισοβαθμία...

Κρίσταλ Πάλας και Έβερτον ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα με την πρώτη να είναι αδιάφορη και τη δεύτερη να χάνει έδαφος στον στόχο της έβδομης θέσης (είναι πια στο -4).

Φανταστικό ματς έγινε στο ντέρμπι της Νότιας Ακτής με τις Σαουθάμπτον και Μπόρνμουθ να βάζουν από τρία γκολ! Οι Άγιοι πανηγύρισαν την -μαθηματική- παραμονή τους στην κατηγορία χάρη σε αυτόν τον βαθμό, ενώ τα Κεράσια δεν είχαν βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Γουότφορντ – Γουλβς 1-2

Κρίσταλ Πάλας – Έβερτον 0-0

Σαουθάμπτον – Μπόρνμουθ 3-3

Φούλαμ – Κάρντιφ 1-0

 

Το μεσημέρι η Γουέστ Χαμ επικράτησε με 0-1 της Τότεναμ, ενώ στις 19:30 ακολουθεί το παιχνίδι μεταξύ Μπράιτον και Νιουκάστλ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο