Έχει ανηφόρα μπροστά -κι είναι μεγάλη…

Η ισοπαλία, πολύ περισσότερο όμως η εικόνα, κόντρα στην Ομόνοια Αραδίππου είχαν προϊδεάσει για τα μελλούμενα.

Οι ήττες από Απόλλωνα και Πάφο άφησαν την Ανόρθωση δίχως νίκη και με πενιχρή  βαθμολογική συγκομιδή μετά από τρεις αγωνιστικές.

Αυτονόητα οι εξελίξεις στο διοικητικό τοπίο είναι στη δεδομένη στιγμή πιο σημαντικές, ωστόσο και το αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι δεν εγκυμονεί λιγότερους κινδύνους.

Το Σάββατο επισκέπτεται το «Αντώνης Παπαδόπουλος» η Ομόνοια, η οποία πλεονεκτεί της «Κυρίας» σε αγωνιστικό ρυθμό (σ.σ. έχει δώσει ήδη έξι παιχνίδια περισσότερα), φόρμα, εύρυθμη λειτουργία και ψυχολογία. Κοντολογίς, ενδεχόμενη επικράτησή της δεν θα θεωρηθεί έκπληξη.

Ακολουθούν τα παιχνίδια με Εθνικό και Νέα Σαλαμίνα (και οι δύο έχουν αφήσει καλύτερες εντυπώσεις στις πρώτες αγωνιστικές) κι έπονται τα διαδοχικά ντέρμπι με ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ, ΑΕΛ και Άρη.

Με τη μέχρι στιγμής απόδοσή της η ομάδα του Γιάννη Οκκά δεν λογίζεται φαβορί για επικράτηση σε ουδεμία από αυτές τις αναμετρήσεις. Από την άλλη, η Ανόρθωση δεν «αντέχει» να περιμένει μέχρι το τέλος της διακοπής του Νοεμβρίου και τα παιχνίδια με ΕΝΠ, Καρμιώτισσα και Ομόνοια 29Μ, προκειμένου να «αυγατίσει» ουσιαστικά τη συγκομιδή της.

Είτε μέσα από αισθητή βελτίωση στη λειτουργία της είτε μέσα από κυνική βαθμοθηρία, η «Κυρία» οφείλει να αποφύγει τη βύθισή της σε μια δίνη αρνητικών αποτελεσμάτων που θα την εκτροχιάσουν επικίνδυνα από την επίτευξη των στόχων της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο