«Κάποιοι θέλουν να μας στερήσουν αυτόν τον υπέροχο κόσμο...»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΛ, Νικόλας Λεβέντης, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 και αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Προβληματική και λανθασμένη η απόφαση. Προχωρούμε άμεσα σε Έφεση. Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες, είναι νομικά θέματα. Είναι διαδικασία που θέλει λεπτό χειρισμό. Αναμέναμε τέτοια απόφαση απλά θεωρούμε πως έπρεπε να ακολουθηθεί μια πιο σωστή διαδικασία για μια τόσο δύσκολη και σημαντική υπόθεση. Δεν μπορείς θεωρώ να αποφασίζεις σε μια ώρα όλα όσα αποφασίστηκαν για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα. Ας αφήσουμε τη νομική μας ομάδα να ασχοληθεί με το θέμα.

Περιμέναμε να υπάρχει ακρόαση για το θέμα. Πλέον στο Εφετείο θα δώσουμε τους ισχυρισμούς μας και θα γίνει η διαδικασία όπως πρέπει. Θα αναμένουμε να δούμε την τελεσίδικη απόφαση για να δούμε τις ποινές. Αυτό που μας ενοχλεί περισσότερο είναι πως για τους επόμενους 5 αγώνες θα στερηθούμε τον κόσμο μας. Αντιλαμβάνεστε την οικονομική ζημιά αλλά έχει επιβληθεί μια τέτοια ποινή χωρίς να έχει συμβεί κάτι μέσα στο γήπεδο.

Το τι συμβαίνει νομικά δεν έχει σχέση με το αγωνιστικό. Προπονητής και παίκτες σκέφτονται τα ματς και προετοιμάζονται για αυτά. Διεκδικούμε τη νίκη σε κάθε έδρα. Ξέρουμε πως η Ομόνοια είναι δυνατή αντίπαλος, έδειξε δείγματα γραφής στον αγωνιστικό χώρο. Είμαστε η ΑΕΛ, να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά και να φύγουμε με κέρδος από μια δύσκολη έδρα.

Τοκού και Μάμας θα είναι στην αποστολή, είναι θέμα προπονητή αν θα τους χρησιμοποιήσει. Προέρχονται από μυϊκά προβλήματα και η ιατρική ομάδα έκανε δουλειά για να τους έχει στην αποστολή ο Κόλμαν.

Έχουν μείνει λιγοστά εισιτήρια, πάμε για sold out. Θέλουμε τον κόσμο. Κάποιοι θέλουν να μας στερήσουν αυτόν τον υπέροχο κόσμο, τους καλούμε πάντοτε σε κόσμια πλαίσια να στηρίξουν την ομάδα και να σπρώξουν τους παίκτες προς τη νίκη.

Υπάρχουν δικαστήρια για τους οπαδούς μας που έχουν συλληφθεί, δεν είναι θέμα της ΑΕΛ. Δεν θα γίνουμε αστυνομικοί εμείς. Αν αποδειχθεί πως έχουν παραβεί τη νομοθεσία θα τιμωρηθούν από την πολιτεία. Υπάρχει η κάρτα φιλάθλου, αυτά προνοεί. Αλλά αφορούν την πολιτεία όλα αυτά.

Η εκδίκαση του Εφετείου είναι εντός 8 ημερών, και εμείς εντός ημερών θα υποβάλουμε την έφεσή μας. Να καλέσω τον κόσμο να μας στηρίξει και να συγκεντρωθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο