Ομόνοια: Ο επόμενος στόχος!

Η Ομόνοια πέτυχε τον στόχο της στον αγώνα με την ΑΕΛ. Προερχόμενη από ήττα στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, ήθελε τη νίκη για να βγάλει αντίδραση και να επαναφέρει την ηρεμία. Το πέτυχε (3-1) και μάλιστα παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αν προτιμάτε καλύτερα, κυριάρχησε κατά κράτος του αντιπάλου.  

Ο επόμενος στόχος στους πράσινους, είναι να ολοκληρωθεί όσο πιο σύντομα γίνεται η μεταγραφή επιθετικού. Οι επαφές με τον Στέφαν Γιόβετιτς προχώρησαν αρκετά τις τελευταίες μέρες και εκτός απροόπτου ο 34χρονος φορ θα έρθει Κύπρο για τα διαδικαστικά και θα αποτελέσει ακόμα μια επιλογή στο ρόστερ του Βάλντας Νταμπράουσκας. 

Όσον αφορά τον Γουίλι Σεμέδο, που αποχώρησε αναγκαστικά από τον αγώνα κόντρα στην ΑΕΛ, δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ενημέρωση. Παρ όλα αυτά, οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως ο πολύτιμος εξτρέμ της ομάδας, θα χάσει σίγουρα κάποια παιχνίδια. Ξεκάθαρη εικόνα, όμως, θα υπάρχει όταν βγουν οι εξετάσεις. 

Παράλληλα, η προσοχή όλων έχει στραφεί στις Ευρωπαικές υποχρεώσεις. Ακολουθεί ο αγώνας με την Βίκινγκουρ όπου η Ομόνοια θέλει να αρχίσει με νίκη αυτή τη νέα προσπάθεια. Η διαχείριση του διπλού ταμπλό είναι επίσης άλλο ένα στοίχημα που πρέπει να κερδηθεί. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο