«Δείξαμε πόσο μεγαλώσαμε σαν ομάδα»

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον Χριστόφορο Ματθαίου, από πλευράς Πάφου μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του στη Μολδαβία.

Οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ FM 95,0:

Για το χθεσινό ματς: «Επιστρέψαμε στην Κύπρο γύρω στις πέντε το πρωί, δεν ξεκουραστήκαμε αρκετά, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και ηθικό μετά την πρώτη ευρωπαϊκή εκτός έδρας νίκη μας. Δείξαμε πόσο μεγαλώσαμε σαν ομάδα. Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες διάκρισης πρέπει να συνεχίσουμε, όμως το χθεσινό βήμα μας φέρνει πιο κοντά σετην πρόκριση που θέλουμε. Εντάξει θεωρώ ότι υπήρχε και διαφορά στην ποιότητα, όμως η Πετροκούμπ είναι μια δουλεμένη ομάδα. Καταφέραμε να αντιδράσουμε και μετά από αυτό χειριστήκαμε πολύ καλά τον αγώνα».

Για το εντυπωσιακό γκολ του Ζάζα: «Είναι στα τέσσερα υποψήφια για γκολ της εβδομάδας, κάτι το ξεχωριστό».

Για τον Κορέια που πέτυχε δύο γκολ: «Πολλά τα θετικά, όπως και για τον Ναμ που βρήκε δίχτυα. Επίσης καταφέραμε να μοιράσουμε χρόνο σε παίχτες και να ξεκουράσουμε κάποιους».

Αν είναι ικανοποιημένοι με την πορεία: «Σίγουρα είμαστε, αλλά έχουμε στόχους και είμαστε πεινασμένοι. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό αγώνα με την ΕΝΠ και μετά η διακοπή θα μας βοηθήσει να ξεκουραστούμε».

Τα αγωνιστικά δεδομένα: «Εκτός από τον τιμωρημένο Ντράγκομιρ, είναι ένα ερωτηματικό ο Πέπε. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στην διάθεση του Καρσέδο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο