Το κάνει και... χωρίς Λόπες - Επιτέλους ηρεμία, στο κατάλληλο σημείο

Με τον πλέον ιδανικό τρόπο πάει στη διακοπή η Ανόρθωση, που κατέγραψε δεύτερη συναπτή επιτυχία μετά την πρόκρισή της στο Κύπελλο.

Μπορεί βαθμολογικά να μη λέει και πολλά η μέχρι στιγμής συγκομιδή της. Μπορεί ακόμη να έχει να δώσει περισσότερα, όμως πάει όσο το δυνατόν πιο ήρεμη στη διακοπή λόγω των Εθνικών και εν όψει των ντέρμπι που ακολουθούν.

Και το έπραξε αυτό χωρίς τη... βοήθεια του Λόπες στο σκοράρισμα. Είναι η πρώτη φορά που η Ανόρθωση βρίσκει δίχτυα και ο Πορτογάλος επιθετικός δεν συγκαταλέγεται στους σκόρερ της. Πλέον, μαζί του στον πίνακα των σκόρερ, είναι πέραν του Χρυσοστόμου που βρήκε δίχτυα με τον Εθνικό, και οι Χρυσόπουλος, Κονσεϊσάο και Αρτυματάς.

Ο Γιάννης Οκκάς ξέρει πολύ καλά ότι ο τρόπος που ήρθε η επικράτηση στο βαρωσιώτικο ντέρμπι θα βοηθήσει γενικότερα την ομάδα του, δίνοντας και στον κόσμο την δυνατότητα να... σκάσει ένα χαμόγελο, φεύγοντας ικανοποιημένος από την παρουσία της.

Πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος, αναμένεται να ολοκληρωθεί και το νέο διοικητικό σκηνικό στην ομάδα αφού στις 18 του μήνα θα παρουσιαστεί και επίσημα το νέο Δ.Σ. με επικεφαλή τον Κυριάκο Πραστίτη. «Επιτέλους» θα λένε και οι Ανορθωσιάτες.

Να φεύγουν από τη μέση οι σοβαρές εκκρεμότητες σε αυτό το κομμάτι, γιατί ταλαιπωρήθηκαν αφάνταστα. Να μπαίνουν ξανά όλα σε μια σειρά, με την ελπίδα να έρθουν καλύτερες ημέρες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο