Πρόβλημα με Ντραγκόφσκι, με Λοντίγκιν ο Παναθηναϊκός κόντρα σε Ολυμπιακό!

Γνωστή έγινε η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για το «αιώνιο» ντέρμπι, με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι κόντρα στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα. Πρόβλημα με Ντραγκόφσκι, βασικός ο Λοντίγκιν!

Ο Ντιέγκο Αλόνσο ξεκούρασε αρκετούς ποδοσφαιριστές στο παιχνίδι του «Τριφυλλιού» στην Βοσνία, αφήνοντας στον πάγκο μεταξύ άλλων τους Τετέ, Ουναΐ, Γεντβάι και Ιωαννίδη.

Φυσικά στο σημερινό παιχνίδι το αρχικό σχήμα του Παναθηναϊκού είναι διαφορετικό, με τον Ουρουγουανό προπονητή να παρατάσσει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, σε μια αναμέτρηση όπου δεν υπάρχει αποτέλεσμα πλην της νίκης για τους «πράσινους».

Μάλιστα, για το «Τριφύλλι» προέκυψε πρόβλημα με τον Μπαρτολομιέι Ντραγκόφσκι, με αποτέλεσμα να πάρει φανέλα βασικού ο Γιούρι Λοντίγκιν και ο Πολωνός να μένει εκτός αποστολής.

Κάτω από τα δοκάρια λοιπόν θα βρίσκεται ο Ελληνορώσος γκολκίπερ, με τους Μλαντένοβιτς και Μπάλντοκ στα άκρα της άμυνας και τους Ίνγκασον και Γεντβάι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα βρίσκονται οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Τετέ και Τζούρισιτς στα «φτερά» και τον Ιωαννίδη στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι: Λίλο, Σένκεφελντ, Κώτσιρας, Ζέκα, Ουναΐ, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Πελίστρι και Σπόραρ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο