Τα «πράσινα μηχανάκια» του Νταμπράουσκας

Βλέποντας κανείς τα λεπτά συμμετοχής των ποδοσφαιριστών της Ομόνοιας μέχρι τώρα, μπορεί να εξάγει μερικά χρήσιμα συμπεράσματα, έστω κι αν είναι αρκετά νωρίς ακόμα.

Υπάρχουν συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές που η σταθερότητα στην απόδοση τους αλλά και η θέση στην οποία αγωνίζονται τους κατατάσσει στις πρώτες θέσεις με τα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά.

Όπως είναι λογικό ο Φαμπιανό βρίσκεται στην 1η θέση με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής, μαζί με τον Μάριτς (612 λεπτά) ενώ ακολουθεί ο Κουλιμπαλί με 604 και οι Σίμιτς (565) και Χαμάς (556).

Μιλάμε για μια πεντάδα ποδοσφαιριστών που αποτελούν και θα αποτελέσουν την «ραχοκοκαλιά» της ομάδας στην προσπάθεια που θα κάνει για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Για τους Φαμπιάνο, Κουλιμπαλί και Χαμάς το γνωρίζαμε από την περσινή σεζόν. Ο Σίμιτς τη φετινή χρονιά είναι πραγματικά αναγεννημένος ενώ ο Μάριτς αποτελεί μια από τις καλύτερες μεταγραφές που έκανε η Ομόνοια τη φετινή σεζόν και σίγουρα μέσα στις πρώτες τρεις του κυπριακού πρωταθλήματος.

Σίγουρα ακολουθούν και άλλοι παίκτες που έβαλαν το «λιθαράκι» τους για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, δεν λέμε ότι είναι μόνο αυτοί.  

Παρ’ όλα αυτά μόνο τυχαίο δεν μπορεί να είναι το γεγονός της τόσης μεγάλης εμπιστοσύνης που απολαμβάνουν από τον Νταμπράουσκας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο