Δάνειο 50 εκατομμυρίων λιρών με εγγύηση τα τηλεοπτικά!

Την πρόσφατη... «μόδα» του δανεισμού χρημάτων από τράπεζα χρησιμοποιώντας μελλοντικά έσοδα από την Πρέμιερ Λιγκ ακολούθησαν και οι «Λύκοι».

Τα έγγραφα που υποβλήθηκαν στο μητρώο εταιρειών από τη μητρική εταιρεία της Γουλβς, την «W.W. (1990) Limited», δείχνουν ότι ο σύλλογος μαζί με τη θυγατρική του «Wolverhampton Wanderers Football Club (1986) Limited» που ενήργησε ως ο επίσημος δανειολήπτης, έφτασαν σε συμφωνία με την τράπεζα «Macquarie Bank». Η «Wolverhampton Wanderers Properties Limited», η οποία διαχειρίζεται και ενοικιάζει το «Μολινό» και το προπονητικό κέντρο «Σερ Τζακ Χέιγουορντ» στο Κόμπτον, συμπεριλήφθηκε επίσης στο ντιλ.

Όπως αποκάλυψε η «Express and Star», συμφωνήθηκε η παραχώρηση δανείου 50 εκατομμυρίων λιρών, που είναι λιγότερα από τα μισά (130 εκατ.) που έχει λαμβάνειν από την Πρέμιερ Λιγκ φέτος η Γουλβς για την περσινή της πορεία προς την 7η θέση. Ωστόσο αυτά τα χρήματα δίδονται με… δόσεις και έτσι μπορεί να εμφανιστούν κενά στη ρευστότητα της εκάστοτε εταιρείας. Αυτό το δάνειο έρχεται πιθανότατα για να καλύψει τέτοιες… τρύπες σε μισθούς και λειτουργικά έξοδα των «Λύκων».

Έβερτον, Γουέστ Χαμ και Γουότφορντ προέβησαν σε παρόμοιες οικονομικές «ενέσεις» με τον ίδιο τρόπο το περασμένο καλοκαίρι, ενώ οι Λέστερ και Μπόρνμουθ έχουν επίσης συνεργαστεί στο παρελθόν με την παραπάνω τράπεζα.

Εξάλλου, στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι ιδιοκτήτες της Γουλβς δεν επιθυμούν να πουλήσουν τις μετοχές τους, ωστόσο καλωσορίζουν τυχόν ενδιαφερόμενους να επενδύσουν στο σύλλογο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο