Μίτσελ για Άντιτς: «Ήσουν ο πατέρας που μου έδωσε το ποδόσφαιρο»

Συντετριμμένος ο Μίτσελ για τον θάνατο του Ράντομιρ Άντιτς, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 71 ετών, ύστερα από μακρά ασθένεια.

Ο θάνατος του Ράντομιρ Άντιτς, σε ηλικία 71 ετών και ύστερα από μακρά ασθένεια, βύθισε στο πένθος το σερβικό, αλλά και το ισπανικό ποδόσφαιρο, αφού ο προπονητής από το Ζίτιστε είναι ο μοναδικός που έχει εργαστεί σε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο.

Στην Βασίλισσα, συνεργάστηκε με τον Μίτσελ. Και, παρ' ότι η παραμονή του Άντιτς δεν κράτησε πολύ, έγινε πολύ καλός φίλος με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος του αφιέρωσε μερικά πολύ όμορφα λόγια στο διαδικτυακό «αντίο» του.

«Ήσουν ένας πατέρας που το ποδόσφαιρο μου έδωσε στην ζωή. Την αγκαλιά αγάπης μου στην άλλη οικογένειά μου και ειδικά στην Βέρα μας. Αναπαύσου Εν Ειρήνη» έγραψε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός της Πούμας, αναφερόμενος στην σύζυγο του Άντιτς, Βέρα.

«Σαν να μην ήμουν ήδη αρκετά στενοχωρημένος, σήμερα είμαι καταρρακωμένος. Σπουδαίος από κάθε άποψη στην ζωή του και ποτέ δεν θα σου είμαι αρκετά ευγνώμων. Ξέρω ότι το γνώριζες, αλλά δεν περισσεύει να το πάρεις μαζί σου για πάντα» συμπλήρωσε με νέο μήνυμα, λίγη ώρα αργότερα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο