Πεπ: «Ξέρουμε τον τρόπο για να χτυπήσουμε την Ρεάλ»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα, τόνισε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη και έχει τον τρόπο για να πλήξει την Ρεάλ. «Είμαστε καλύτεροι» είπε ο Ρόδρι.

«Θέλουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Θέλουμε να επιβάλουμε το δικό μας στιλ στο ματς, είτε αυτό είναι να αμυνθούμε, είτε να παίζουμε στην κόντρα. Στόχος είναι να μεταφέρουμε τον αγώνα στις περιοχές του γηπέδου που θέλουμε, εκεί που θεωρούμε ότι θα πλήξουμε την Ρεάλ Μαδρίτης και εκεί που μπορούμε να δείξουμε την ποιότητα των παικτών μας. Είμαστε έτοιμοι για μια καλή εμφάνιση, αυτό νιώθω, είμαστε έτοιμοι» είπε μεταξύ άλλων ο Καταλανός.

Από την πλευρά των παικτών, μίλησε ο Ισπανός μέσος, Ρόδρι. «Ξέρω ότι είμαστε καλύτερη ομάδα, πρέπει να το δείξουμε αυτό με καλή απόδοση, ισορροπώντας την προσωπικότητά τους. Δεν μπορείς να είσαι ποτέ χαλαρός κόντρα σε αυτούς, ακόμα και αν είσαι μπροστά με 3-0 ή 4-0, πάντα έχουν τον τρόπο να επιστρέφουν. Χρειάζεται τεράστια προσωπικότητα για να καταφέρεις ό,τι έχουν κάνει τα τελευταία 20 χρόνο, είναι η κορυφαία ομάδα στη διοργάνωση και το έχουν δείξει αυτό».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο