Απλησίαστες τιμές στα ξενοδοχεία της Μαδρίτης, ενόψει τελικού!

«Τρελές» τιμές στα ξενοδοχεία της Μαδρίτης εν όψει του τελικού Champions League ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ, με τους ξενοδόχους να θεωρούν ότι θα υπάρξει πληρότητα 95% και τις ισπανικές εφημερίδες να αναφέρουν ότι μία διανυκτέρευση, μπορεί να ξεπεράσει τα 1000 ευρώ

Στην παρουσίαση του τελικού, η δήμαρχος της Μαδρίτης, Μανουέλα Καρμέρα, τόνισε ότι ο οικονομικός αντίκτυπος του τελικού αποτιμάται στα 50 εκατομμύρια ευρώ, υποστηρίζοντας πως θα ταξιδέψουν στη Μαδρίτη μέχρι και 100.000 τουρίστες σε αυτό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Ιουνίου.

Όπως σημειώνει η As, η τιμή για δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο, για δύο ενήλικες είναι κοντά στα 2.000 ευρώ. Δύο εβδομάδες αργότερα, το ίδιο δωμάτιο για το ίδιο διάστημα, κοστίζει λιγότερο από 250 ευρώ. Τα ξενοδοχεία δύο αστέρων μπορούν να ξεπεράσουν τα 700 ευρώ για μία διανυκτέρευση, εκείνα των τεσσάρων σε μια κεντρική περιοχή της Μαδρίτης, μπορούν να φτάσουν τα 1.900 ευρώ.

Σύμφωνα με την As, οι τιμές των ξενοδοχείων στη Μαδρίτη θα παρουσιάσουν μία αύξηση που υπολογίζεται στο 200%, τη στιγμή που στο Κίεβο (σ.σ. επίσης για τον τελικό του Champions League) την περασμένη χρονιά, παρατηρήθηκε αύξηση τιμών σε ποσοστό 350%.

Είναι αξιοσημείωτο επίσης, ότι υπάρχουν ολοκληρωμένα πακέτα προσφοράς. Σε ένα από αυτά, ένα ξενοδοχείο στη Μαδρίτη συν δύο εισιτήρια για τον τελικό της κατηγορίας 2, φτάνουν τα 11.000 ευρώ, ενώ το ίδιο πακέτο αλλά για υψηλότερη κατηγορία μπορεί να βρεθεί για 9.000 ευρώ ανά άτομο, δηλαδή για δύο ενήλικες (συνολικά 18.000 ευρώ) για μια κράτηση ξενοδοχείου από τις 31 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο