Καταλά: «Κρίμα που δεν πήραμε κέρδος...»

Ολοκληρώθηκε η διάσκεψη του Νταβίντ Καταλά μετά την ήττα από την ΑΖ Άλκμααρ με 3-2 στο «AFAS Stadion».

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΚΥΠΡΟΣ ΕΓΓΛΕΖΟΣ

«Η ομάδα ήταν ανταγωνιστική στο παιχνίδι. Τους είδαμε στα μάτια. Ελέγξαμε τη μπάλα σε κάποιες στιγμές του αγώνα όμως απέναντι σε τέτοιες ομάδες, σε κάθε αδράνεια μποριείς να τιμωρηθείς και αυτό πληρώσαμε. Είναι κρίμα που δεν πήραμε κέρδος από τον αγώνα».

Για το τι κρατάει από το ματς: «Κρατάω τα θετικά από το ματς. Ήμασταν καλοί με τη μπάλα στα πόδια. Είμαι χαρούμενος με την εμφάνιση που είχαμε. Πρέπει να δούμε τον αγώνα της Δευτέρας που είναι εξίσου σημαντικός».

Για τον τραυματισμό του Αρτυματά και τις ελπίδες πρόκρισης απ' τον όμιλο: «Δεν έχει παίξει πολλά. Είχε ενοχλήσεις στη γάμπα. Θέλω παίκτες σαν τον Αρυματά. Τα δίνει όλα, την άρπαξε απόψε και είχε μία καλή εμφάνιση. Θα δούμε, όσο έχουμε μαθηματικές ελπίδες υα τις κυνηγήσουμε. Δεν τα παρατάμε».

Για το αν ξεχώρισε κι άλλους παίκτες από το αποψινό ματς: «Eίχαμε έναν πολύ καλό αγώνα ως ομάδα. Στάθηκα στον Αρτυματά διότι έγινε και η προηγούμενη ερώτηση και γενικά μου δείχνει αυτά που θέλω στις προπονήσεις».

Για τις επιστροφές: «Είναι σημαντικό να επιστρέψουν οι παίκτες που απουσιάζουν. Επέστρεψαν και πήραν λεπτά οι Νταμπό και Ντιγκινί. Θα δούμε την κατάσταση και των υπολοίπων εν όψει του αγώνα της Δευτέρας. Δεν ξέρω αν θα έχουμε κάποιους άλλους μαζί μας την Δευτέρα».

Για τον κόσμο: «Τι να πω. Απλά απίστευτοι. Ήταν δίπλα μας καθόλη τη διάρκεια του αγώνα. Θέλουμε να συνεχίσουν να μας στηρίζουν, να τους έχουμε μαζί μας και την Δευτέρα. Τους ευχαριστούμε».

Την αποστολή του Sportime στους ευρωπαϊκούς αγώνες στηρίζουν οι:

Τα ελαστικά Hankook, επίσημος χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης και του UEFA Europa league! Ένα προϊόν της εταιρίας Καποδίστριας!

MAOURIS OIKOSET, 30 χρόνια τώρα δίνει άλλη διάσταση σε κάθε χώρο! Αν κάτι μπορείς να το ονειρευτείς, μπορείς και να το πραγματοποιήσεις.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο