Επίσημος ΑΠΟΕΛ: «Για την ώρα, κανονικά στo Λουξεμβούργο ο αγώνας»

Ρεπορτάζ του Τύπου του Λουξεμβούργου αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο ο αγώνας της Ντουντελάνζ κόντρα στον ΑΠΟΕΛ για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ να γίνει εκτός Λουξεμβούργου μετά από σχετική απαίτηση της UEFA, όμως σύμφωνα με τον επίσημο ΑΠΟΕΛ, τέτοια ενημέρωση δεν υπάρχει από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Ολική ανακατασκευή ή εκτός Λουξεμβούργου το Ντουντελάνζ-ΑΠΟΕΛ!

https://sportime.sigmalive.com/podosfairo/diorganoseis/europa-league/523...

Όπως τόνισε ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, η ενημέρωση που έχουν από την UEFA στο παρόν στάδιο είναι ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά στο «Ζοσί Μπαρτέλ». Η διευθέτηση που έχει γίνει αφορά τις προπονήσεις ενόψει του αγώνα, που θα γίνουν σε άλλο γήπεδο.

"Ήμασταν σε συνεχή επαφή με την ΟΥΕΦΑ για την κακή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου. Υπήρξε και ένα συνέδριο εκεί, συζητήσαμε με τους αρμόδιους, είναι θέμα που μας ανησυχεί. Μας έδωσαν απάντηση, ότι το παιχνίδι θα γίνει κανονικά στο Εθνικό στάδιο. Μετά από εμάς θα κατεδαφιστεί. Θα το κλείσουμε και αυτό όπως με την Σουτσιέσκα. Διαμορφώσαμε δύο ημέρες το πρόγραμμα μας για να προπονηθούμε σε εναλλακτικό γήπεδο, διευθετήσαμε προπονητικό κέντρο. Δεν το κρύβω ότι υπήρξαν εναλλακτικά σενάρια, εμείς πρέπει να αφοσιωθούμε στο ματς με την Πάφο και αν υπάρχει εξέλιξη θα το δούμε. Ο υπεύθυνος της ΟΥΕΦΑ είναι στο Λουξεμβούργο και παρακολουθεί τις εργασίες, το τι θα γίνει μέχρι την Πέμπτη, δεν ξέρουμε".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο