Στην εκκλησία μαζί με εννέα παίκτες ο Αναστασιάδης!

Σχεδόν σε όλες τις ομάδες όπου έχει εργαστεί ο Άγγελος Αναστασιάδης από καιρού εις καιρόν καλεί τους παίκτες σε προαιρετικό εκκλησιασμό. Δεν το κάνει πριν ή μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας του, αλλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, όποτε του δίνεται η ευκαιρία.

Ειδικά στους συλλόγους που έχει εργαστεί, λόγω και της καθημερινής επαφής/σχέσης με τους ποδοσφαιριστές, τους προέτρεπε συχνά-πυκνά να επισκέπτονται την εκκλησία, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ο ίδιος και όποιοι ήθελαν από τους αθλητές έχουν επισκεφτεί και μοναστήρια, ασφαλώς και το Άγιο Όρος.

Το έκανε και το πρωί της Κυριακής, πριν από το ματς της Εθνικής Ελλάδας εναντίον της Εσθονίας. Εννέα παίκτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του και όλοι μαζί παρακολούθησαν τη Θεία Λειτουργία σε κοντινή με το ξενοδοχείο όπου είχε καταλύσει η Εθνική Ελλάδας εκκλησία.

Ήταν μια ευκαιρία για τους παίκτες να βρουν ψυχική ηρεμία. Ίσως κάποιοι παραξενευτούν από το γεγονός, μα όπως έχει συμβεί και σε παλαιότερες ομάδες στις οποίες έχει εργαστεί ο 65χρονος τεχνικός, μετά από τον αρχικό αιφνιδιασμό της πρότασης τελικά όλοι (παρα)δέχονται ότι σε κάθε περίπτωση δεν πρόκειται για κάτι «παρεξηγήσιμο», ούτε πολύ περισσότερο για κάτι «επιλήψιμο». Το αντίθετο. Δίνεται η ευκαιρία σε κάποιους παίκτες οι οποίοι ενδεχομένως να είχαν πάντα στο μυαλό τους τη σκέψη για τακτικό εκκλησιασμό αλλά δεν επισκέπτονταν τους ναούς συχνότερα παρότι θα το ήθελαν, να κάνουν πράξη αυτή τη σκέψη και μάλιστα μαζί με συναδέλφους τους. Ίσως την επόμενη φορά να πάνε περισσότεροι μαζί με τον κόουτς στην εκκλησία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο