Τα χρήματα που χάρισε στον ΑΠΟΕΛ και το συμβόλαιο τριετίας

Μετά την ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ για τη συμφωνία με τον ΟΦΗ για τη μεταγραφή του Πραξιτέλη Βούρου, ελληνικά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τριετές συμβόλαιο, ενώ γίνεται και αναφορά ότι ο Βούρος χάρισε χρήματα ώστε οι "γαλαζοκίτρινοι" να ανάψουν το πράσινο φως για επιστροφή του στην Ελλάδα.

Το δημοσίευμα του gazetta.gr:

"Ξεπεράστηκαν και οι τελευταίες λεπτομέρειες για τη μετακίνηση του 25χρονου αμυντικού στην ομάδα της Κρήτης και ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την παραχώρησή του στους κρητικούς 

Παίκτης του ΟΦΗ είναι ουσιαστικά από σήμερα (30/7) ο Πραξιτέλης Βούρος. Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την μετακίνηση του παίκτη στους κρητικούς καθώς απέμενε το δικό του «ok» για το deal και ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται αύριο (31/8) στο Ηράκλειο για να υποβληθεί σε εξετάσεις. Εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα, εξέλιξη για την οποία έπαιξε μεγάλο ρόλο και η θέλησή του να γίνει κάτοικος «Γεντί Κουλέ». Ξέχωρα από το γεγονός πως φέρεται να χάρισε χρήματα ώστε ο «Θρύλος» να ανάψει το «πράσινο φως» για να επιστρέψει στην Ελλάδα, δεν... ενέδωσε και στο ενδιαφέρον που έδειξαν για εκείνον ομάδες του εξωτερικού (π.χ. Στουρμ Γκρατς)".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο