Ανατροπή με Γκόγκιτς

Μπορεί πλέον να μην γίνεται Μεγάλη Παρασκευή όπως παλιά αλλά το γεγονός ότι το ματς του Βραδυποριακού με τον Ταλαιπωριακό αναβίωσε, είναι σημαντικό. Τιμήθηκαν παλιές δόξες των Ολυμπιακού και Προοδευτικής.

Οι παλαίμαχοι του Ολυμπιακού έχαναν με 3-1 αλλά κέρδισαν 4-3 χάρις στα γκολ των Γκόγκιτς και Σιδέρη (από δύο). Οι Βετεράνοι του Ολυμπιακού στο Βραδυποριακός - Ταλαιπωριακός ξεκίνησαν ως εξής: Κελεσίδης, Βούζας, Βαμβακούλας, Σιδέρης, Κτενάς, Δαμιανίδης, Μπονόβας, Καρασαββίδης, Σταυρόπουλος, Γκόγκιτς και Κοκολάκης. Έπαιξαν και οι Ασπρογέρακας, Ζαραδούκας, Γεωργουδάκης, Βαϊτσης, Καλύβας, Καλαμάρας, Καλύκας, Καλτσάς, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Γλύκας, Κωττάκης, Βέλλιος, Πολίτης, Βασιλειάδης, Μαντάζης και Γαϊτανάρος.

Στο γήπεδο ήταν παρόντες και οι Γκαϊτατζής, Αγγελής, Τζανετουλάκος, Γιούτσος, Γκαβέζος, Σταμάτης, Σορώτος, Λεβαντής, Κασελίμης, Κρεούζος, Ρηγούτσος και Ντουλγέρογλου. Τιμήθηκαν οι οικογένειες των Πολυχρονίου, Αρ. Παπάζογλου, Συνετόπουλου και Ποσειδώνα. Τις βραβεύσεις έκαναν εκ μέρους του Ολυμπιακού οι Αγραφιώτης, Καραπαπάς, Τσιλιγκίρη και από την Καραϊσκάκης ΑΕ, Βασιλειάδης. Επόμενα ματς θα είναι για τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού στις 6 Μαϊου στο Χαϊδάρι, στις 13 το Μεσολλόγι και στις 18 στο Μάτι.

Πηγή : gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο