Φερέιρα: Παραμένει στον ΟΦΗ (pic)

Ο ΟΦΗ φαίνεται πως ενεργοποίησε τη ρήτρα αγοράς του Φερέιρα, ενώ ο κι Χάιμε Βέρα αναμένεται να συνεχίσει στον πάγκο του ΟΦΗ, με την εταιρία που τον εκπροσωπεί να τονίζει πως «τα καλύτερα έρχονται».

Η εταιρία που εκπροσωπεί τον τεχνικό του ΟΦΗ, Χάιμε Βέρα κάνει έναν απολογισμό της σεζόν που έφυγε στην ομάδα του Ηρακλείου και αφήνει να εννοηθεί πως ο Χιλιανός κόουτς θα παραμείνει στο σύλλογο. Πάντως, πιο ξεκάθαρη είναι η κατάσταση για τον Φερέιρα μιας και τονίζεται πως:

«Ο Φερέιρα τα πήγε καλύτερα απ' ό,τι αναμενόταν και δημιούργησε καλή εντύπωση στους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι χωρίς αμφιβολία θα είναι χαρούμενοι που θα συνεχίσει στην ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία να αναπτύξει τις ικανότητές του ως επαγγελματίας» και συνεχίζει:

«Στην Team Back πιστεύουμε ότι τα καλύτερα θα έρθουν για την ομάδα του ΟΦΗ, που θα ψάξει να καθιερωθεί στη Super League την επόμενη σεζόν.

Ευχαριστούμε από την καρδιά μας τον Γιώργο και το Γιάννη Σαμαρά για την πλήρη εμπιστοσύνη που έχουν δείξει σ' αυτό το project. Συγχαρητήρια, πάμε για περισσότερα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι άνθρωποι της «Team Back».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο