Σενάρια για ΠΑΟΚ και Κυριάκο Παπαδόπουλο

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν έχει κρύψει τα συναισθήματα του για τον ΠΑΟΚ τον καθιστά πολλές φόρες εύκολα πρωταγωνιστή σε μεταγραφικά σενάρια που αφορούν τους πρωταθλητές.

Στη Γερμανία έχει προκύψει ένα ακόμη, το οποίο αναφέρει πως ο Έλληνας επιθετικός δεν υπολογίζεται από τον Ντίτερ  Χέκινγκ στο Αμβούργο και η ομάδα του δεν μπορεί να αντέξει το μεγάλο του συμβόλαιο. Έτσι, αναζητείται… τρόπος διαφυγής, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζεται ως η ομάδα που μπορεί να ενδιαφερθεί για τον ποδοσφαιριστή τον Ιανουάριο, με το συμβόλαιο του να εκπνέει το καλοκαίρι.

«Κυριάκος Παπαδόπουλος και Μπόμπι Γουντ είναι δύο μεγάλα 'αγκάθια' για το Αμβούργο και φέτος. Συνδυαστικά, οι δύο τους, αμείβονται με περισσότερα από τέσσερα εκατομμύρια ευρώ ετησίως, αλλά δεν παίζουν… κανένα ρόλο σε αγωνιστικό επίπεδο! Ο Ντίτερ Χέκινγκ τους έχει βάλει στην άκρη από την αρχή της σεζόν, όταν η ομάδα του λιμανιού προσπάθησε να παραχωρήσει τόσο τον Έλληνα αμυντικό όσο και τον επιθετικό από τις ΗΠΑ.

Ωστόσο, καμία ομάδα δεν βρέθηκε να αναλάβει το… βάρος των υψηλών συμβολαίων τους και το ρίσκο που θα εμπεριείχε ενδεχόμενη απόκτησή τους, ελέω της συχνότητας με την οποία αμφότεροι τραυματίζονται...

Για τον Παπαδόπουλο, ωστόσο, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, οι πιθανότητες μιας μεταγραφής το χειμώνα είναι κάπως καλύτερες. Ο Έλληνας αμυντικός συνδέεται ξανά και ξανά με τον ΠΑΟΚ. Ο 'Πάπα' προέρχεται από την περιοχή και θεωρείται μεγάλος οπαδός του συλλόγου. Το αν μπορεί να φανταστεί, ωστόσο, την επιστροφή του στο αδύναμο σε αθλητικό επίπεδο ελληνικό πρωτάθλημα, είναι αβέβαιο. Άλλωστε, είναι ακόμα μόνο 27 ετών και έχει ακόμα μερικά 'καλά' χρόνια μπροστά του» αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Από: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο